2007-12-21, 17:00
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki prezent na Mikołajki/Boże Narodzenie ? - wątek zbiorczy 2007
Cytat:
Napisane przez Papiszynka
Ja z moim TŻ rozwiazalam problem tak, ze poszlismy na zakupy i sie nawzajem obkupilismy  do tego jakis drobiazg, ja mu kupilam wode toaletowa, zreszta on o tym wie wiec zadna niespodzianka, ja sobie zazyczylam bransoletke, zobaczymy  ostatnio jest tak zapracowany ze nawet pewnie nie zdarzy nic kupic... No ale najwiekszy problem mam z babcia  od tygodnia sie zastanawiam, chodze po miescie i NIC  tzn ma dostac dzbanek brita bo marudzi ze ma brudna wode, ale do tego cos jeszcze mam dokupic, mam na to 100zl i nie mam pojecia co ;( myslalam o bizuterii, ale ja mam zupelnie inny gust niz moja babcia, wiec obawiam sie ze sie nie spodoba. Ciuch tez odpada z tego powodu. Pomocy  Chcialam zeby to bylo cos dla niej, ten dzbanek taki praktyczny wiec musi byc tez cos ladnego..
|
ja mojej babci w tamtym roku kupilam kalendarz ścienny z papieżem mają teraz bardzo ładne wydania
|