Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - blond-odcień kremowy,jasny,złamana biel...itd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-21, 20:31   #5
Soft
Wtajemniczenie

Dot.: blond-odcień kremowy,jasny,złamana biel...itd

Cytat:
Napisane przez eskamoro Pokaż wiadomość
Soft pewnie chodzilo Ci o Diacolor lub luocolor, mialam robione tym po zmyciu rozjasniacza, ale niestety poniewaz jestem zmuszona codziennie myc wloski to ciesze sie tym kolorkiem gora tydzien, pozniej sie zmywa ale sprobuje tym razem majiblond, nigdy fryzjerka mi nie proponowala tej farby.
Tzn wiesz co ja wiem co to diacolor i lucolor ale nie wydaje mi sie zeby to było to bo usługa tymi kąpielami jest drozsza niz te 50zl..więc nie wiem co to mogło byc ? I przedewszystkim tonerem miałam robione w innym salonie niz ten do ktorego teraz chodze. W obecnym pytałam o te tonery i fryzjerka mowila mi ze nie robią nimi. Diacolor i Lucolor za to robia wiec to napewno nie jest to samo chyba nie zamotałam heh?
Dziwne ze nie proponowała Ci majiblondu..jest delikatniejszy od Platiniuma no i zreszta jest duże większe pole manewru jesli chodzi o odcienie bo odcieni majiblondu jest chyba z 7 i mozna je ze soba mieszać.
Zresztą majiblond jest chwalony tu na forum i jest sporo o nim inf mozesz sobie poszukać i poczytac

Wymiana
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094
Soft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując