Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-26, 17:36   #2561
Lidka99
Zadomowienie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny...

Przyjmiecie mnie, mimo, że JESZCZE się nie staramy o dzidzię, ale chcemy zacząć po koniec roku? (jak ja to mowię po moich urodzinach a 17 listopada kończę 25 lat)

22 lutego urodziłam córeczkę, ciąża nie była planowana, mimo to podchodzę do niej jako złoty strzał czyli, że niekoniecznie kolejna ciąża będzie taka łatwa w "zaplanowaniu" w sensie w zajściu. Podczytuję Was od dawna i w sumie "znam" wiele z Was haha Znam z czytania. I bardzo kibicuję jak najszybszym dwóm II. Wiecie , pierwsza ciąża od 3 miesiąca L4 i leżałam źle się czując i czytałam.

A właśnie chcę się przyłączyć bo raz , że mam dość tego niemego kibicowania Wam, a dwa, że jak chcę zajść w drugą ciążę niby planowo koło stycznia/lutego 2017, a wcześniejsza ciąża była powiedzmy sobie szczerze wpadką, to chcę odpowiednio wczesniej się przygotować badaniami, testami owulacyjnymi (tym razem będziemy celować w chłopca) więc chyba dobrze kilka dobrych miesięcy przed zacząć się obserwować.

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Aha i 11 maja dostałam okres, ale skąpy i bardzo mało bolesny. Przed ciążą @ były okrutne i bardzo intensywne (w 2 noc okresu mimo największych tamponów i podpasek i tak zazwyczaj brudziłam).

Macie jakieś porady co do testów owulacyjnych, oprócz tych oczywistych porad z internetu, że mają być wieczorem późnym i 2 h małego picia? Kupiłam ich sporo na allegro - póki co jako wspomaganie antykoncepcji
Witaj

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Dziewczynki cały czas czytam i kibicuje wam wszystkim, ale mam ostatnio straszny zapitol, brzuch coraz większy i jeszcze zaczęłam puchnąć a mam jeszcze dużo rzeczy do załatwienia przed godziną W
Chcieliśmy również prosić ciocie o kciuki dla nas. Za dwa tygodnie mam termin CC i Wojtuś będzie już z nami 09.06 w zamian za kciuki przesyłamy mnóstwo ciążowych fluidów
Mieliśmy również sesję - Wojtek poniżej

Gratulacje Ja tam widzę wyraźną kreskę a nie cień
Trzymam kciuki!
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora