2007-12-21, 23:06
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ubrania w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Napisane przez Lovely_Girl
Daenerys Nie zgodze sie z Toba ze angielki nie majá pup  Kazdy ma inna figure. Ja w tym kraju chyba juz wszystko widzialam  WIéc gdzie kupujesz spodnie? Moze któras z dziewczyn bedzie wiedziala gdzie mozna kupic spodnie o kroju dla Ciebie...
Krótki rékawek w zimie..nie dla mnie-jestem strasznym zmarzluchem. Widzialam takie przypadki jakie opisalas...zazwyczaj byli to "mézczyzni" lub "chlopcy" którzy chyba chcieli pokazac swoje "muskuly"  Jak widze takie osoby to odrazu mi sié zimniej robi 
Jeszcze jedno pytanko mam na koniec zbaczajác troche od tematu..jak doláczylas zdjécie w opisie? 
|
Moze to tylko w moim rejonie widze takie dziewczyny, albo na nie szczegolnie zwracam uwage.
Kroj spodni ostatnio nosze rurki poniewaz jest zima i mam je w kozkach, no ale na lato to jakos mi sie nie usmiecha, bo rurki to nei do konca dobre dla mojej figury. no ale o tym pomysle wiosna. 
Jesli chodzi o moje zdjecie, to kiedys byla taka opcja, ale juz jest niedostepna. te osoby jednak, ktore pozostawialy sobie zdjecia, ciagle je maja. Nie bylo wymogu usuniecia zdjec.
|
|
|