2007-12-22, 00:08
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Swiateczna pocztowka z Irlandii .
black.coffe . - bardzo Ci dziekuje i sciskam swiatecznie Raz w roku mozna sobie pozwolic na takie szalenstwo .
fruity - dziekuje 
ilonacb - dzieki Konturowka byla w kolorze ust firmy Natural Collection , a blyszczyk to Dior Addict 851 - przepiekny jest !
smarah - bardzo Ci dziekuje i przytulam Wszystkich dzis przytulam swiatecznie , piekne zyczenia !
Susanna - caluski i usciski i podziekowania Bardzo mi milo ! A kreske jak robie musze kiedys pokazac na stepie , bo to bardzo latwe jest Dwa kroki i gotowe ! Sztuczka makijazystki Mac'a ...
Del - moc usciskow !! Bardzo Ci dziekuje za zyczenia 
agusia1210 - wielkie dzieki Dla mnie taki makijaz jest ultra kobiety - eyliner i czerwona szminka - mieszanka wybuchowa !
kosmita77 - caluski swiateczne Bardzo Ci dziekuje za tak dobre zyczenia 
magdaSEM- na swieta w Irlandii ? Zazdroszcze ,ze jedziesz w ogole ...Ja najwczesniej w wakacje No ale ... wielkie dzieki za zyczenia i cudnych Swiat zycze 
madie - moja Ty droga madie Bardzo Ci dziekuje za zyczenia !Naj , naj , naj dziekuje !
Vibeska - Bardzo Ci dziekuje za piekne zyczenia , no i przy okazji dziekuje ,ze zawsze jestes i moge liczyc na Twoja opinie . Moj staly gosc Sciskam i caluje !
alice86- Ciebie tez sciskam i caluje switecznie , jak wszystkich Bardzo dziekuje 
maja55 - caluski i usciski ! Wielkie dzieki za cudowne zyczenia - bardzo mi sie podobaja 
nefernefer35 - jejku , jak milo byc nazwana lobuziakiem ) Odmlodzilo mnie to w ciagu sekundy ! Dziekuje bardzo za tak piekne i wzruszajace zyczenia .
Dziewczeta , dziekuje kazdej i z osobna jeszcze raz ...Bardzo sie wzruszylam i sprawilyscie ,ze koncze ten dzien z usmiechem na twarzy Cudowne z was dziewczyny !
|
|
|