Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-27, 06:37   #4218
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Witam się w dwupaku bez oznak porodu.
Veroniqe mocne kciuki. Melduj co u Ciebie,jeśli dasz radę.
Olinka może lepiej rzeczywiście odpuścić ten szpital, skoro tak tam źle??
Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Veronique powodzenia!
miqesi pieluszki bambusowe kupiłam w TKMax 3 sztuki 120x120 za 75zł, super są, ale Ty chyba masz zakaz Mongolii itp...

Witam się jako stara w donoszonej ciąży ale uparcie wierzę w hasło z tortu, którym proszę się częstować (nie wpływa na wagę ciężarnych ani dzidziusiów, można przy kp)
100lat 100lat !!!:pijemy : tort pyszny
Co do wieku to ja jestem żywym przykładem, że życie zaczyna się po 30tce. Jak skończyłam 30 lat to się zaręczyliśmy, dostałam umowę o pracę na czas nieokreślony, wzięliśmy ślub i spłodziliśmy dziedzica
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Dzanet kartę ciąży zawsze powinnaś mieć przy sobie.

Wiolinka ja 15kg

Madzia niestety nie pomogę. Ja na początku w szpitalu dokarmiałam mm. Mi coś położne podpowiadały. Pamiętam że musiałam pisać na kartce ile daje i kiedy

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ----------

Zasnęłam o 20 bo jakoś się źle czułam. Jakiś czas temu obudził mnie synek kaszlem i teraz siedzę i nadrabiam. Zjadłabym coś ale rano jadę robić wyniki krew i mocz więc nie bardzo o tej porze jeść.
A synek jak się czuję?
Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Weronika jak tam u Ciebie sytuacja?

Mam nawal pokarmu! Obudziłam się cycki mokre. Obudzilam mała przystawilam ją do piersi chwilę pociunkala i płacz ;( dałam jej trochę mm i poszła spać. Ja usiadłam z,lakatorem i 40ml z obudwu piersi udoilam. Położna nie kazała fo końca ściągać bo większy ból podobno jest. Dała mi oklad żelowy z zamrazalki i tak leżę z tym okladem.
To dużo udało Ci się odciągnąć nawał pokarmu to chyba dobry znak. Poprawicie mnie jeśli się mylę
Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Pocieszyło :p chyba najwyższy czas by sie opuścił

Przeciez ja jestem na głodzie od kilku miesięcy nawet wibratora nie mam :p tu były złote rady żebym wlasnie do rossmana skoczyła sobie kupic

Ja pije codziennie od dwóch tyg :p dupa

Ja tez dostałam taka receptę o 16/18 dwie łyżki potem na tron rano ma wypaść czop potem skurcze i dzidziuś :p

Tylko 20 kilo

No o tej wpadce tez myślałam :p byłoby bez stresowo :p

Elegancko

Śmiejcie sie dziewczyny ale ja bym naprawde chciała juz byc po choćby z tego względu ze moje lozysko jest naprawde w opłakanym stanie ...
Soffinka skoro sex nie wchodzi w grę, schody nie działają to bierz się za ten olej, gorąca kąpiel i nie wiem co jeszcze i wyganiaj syna.