Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-22, 08:28   #2709
agu_siek
Raczkowanie

GG do agu_siek
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II

Witam Kochani !!!
Ojoj coś ostatnimi czasy bardzo rzadko tu zaglądałam, masa spraw na głowie, problemy w pracy, na uczelni, do tego troszkę się rozchorowałam :/ .. jedna wielka masakra :/ ;( no cóż życie ... Na szczęście nadchodzą święta ... będę musiała chyba nadrobić lekturkę, i to nie małą z tego co widzę ) już nawet nie wiem co się dzieje tutaj
Przede wsyztskim baaardzo chciałabym przeprosić MAMĘ ... z kompletnego braku czasu nie zdołałam zrobić jeszcze przelewu z wygranej na allegro ... Natomiast dziś tego dokonam na 100 % bo wreszcie będę miała trochę czasu.

Święta, Święta,Święta ... w pracy u mnie chodzą Aniołki.. zbierają na Dzieci z Afryki Za każdy wrzucony Grosz dają nawet opłatek na Święta Pogadałam trochę z nimi Fajną rzecz robią, ponoć sporo pieniążków uzbierali, niedługo po Nowym Roku jadą na wolontariat do Afryki. Pomyślałam sobie,że może nam się kiedyś uda zrobić taką zbiórkę .. zawsze to trochę pieniędzy by było na dzieciaczki...

Tu ich strona : www.solidarni.sma.pl

no a tak poza tym ...

Kochani... zbliżają się Święta... Chciałabym życzyć Wam wszystkich wesołych, udanych, ciepłych, rodzinnych, pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia ... Mikołaja z woooorkiem prezentów .. aczkolwiek nie zapomnijcie,że nie to w tych świętach jest najważniejsze ...
... będąc z rodziną, zajadając się pysznościami, nie zapomnijmy o tych co są tam... daleko .. bądźmy, choć nie ciałem to serduszkiem z nimi
Wesołych Wam życzę !!! Buziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SMA.jpg (31,3 KB, 19 załadowań)
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!”
agu_siek jest offline Zgłoś do moderatora