2016-05-27, 08:08
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
Napisane przez australia87
Łooo, to dziś imprezujemy?  Wszystkiego najlepszego!  Spełnienia marzeń 
|
Cytat:
Napisane przez chudziaszek11
Witam się w dwupaku bez oznak porodu. 
Veroniqe mocne kciuki. Melduj co u Ciebie,jeśli dasz radę.
Olinka może lepiej rzeczywiście odpuścić ten szpital, skoro tak tam źle??
100lat 100lat !!!   :pijemy :  tort pyszny
Co do wieku to ja jestem żywym przykładem, że życie zaczyna się po 30tce. Jak skończyłam 30 lat to się zaręczyliśmy, dostałam umowę o pracę na czas nieokreślony, wzięliśmy ślub i spłodziliśmy dziedzica
A synek jak się czuję?
To dużo udało Ci się odciągnąć  nawał pokarmu to chyba dobry znak. Poprawicie mnie jeśli się mylę
Soffinka skoro sex nie wchodzi w grę, schody nie działają to bierz się za ten olej, gorąca kąpiel i nie wiem co jeszcze i wyganiaj syna.
|
Cytat:
Napisane przez australia87
Haha! Może to też jakaś metoda 
|
Cytat:
Napisane przez Miqesi
CIERPLIWOSC, sto lat !!!
Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------
Nie wiedzialam, ze w TkMax sa te pieluszki. We wtorek tam pojade zobaczyc
---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------
Ja dzisiaj o 1.00 w nocy i o 5.00 nad ranem odpalilam wizaz, zeby zobaczyc, czy Veronique juz urodzila.[emoji12] [emoji188] cos sie nie odzywa, wiec pewnie rodzi [emoji2]
|
Cytat:
Napisane przez zebrah
100 lat Cierpliwość! Po 30tce naprawdę można dużo
Madzia- mi się też wydaje, że Hani za szybko leci i trzeba na początku ściągnąć troszkę laktatorem. A dwa- że dobrze byłoby nie mieszać jej w głowie- raz butelka, raz cycek, bo maluszek wiadomo że będzie wolał butelkę gdzie ma stały przepływ a nie wariacje z piersią. Podobno w takim przypadku lepiej dokarmiać łyżeczką- ale to też niewiele. Niech maluch zgłodnieje troszkę na jedzenie z piersi, bo jak ma brzuszek pełen MM to mu się nie chce "pracować" i ssać piersi. Będzie lepiej jak nawał minie
Radena- rozkręci się jeszcze laktacja
Olinka- daj znać co lekarze powiedzieli. Ja bym poczekała w szpitalu do pon/wt żeby sprawdzili czy Michałek urósł w brzuszku.
Ehh i nie wiemy jak Veronique 
|
Cytat:
Napisane przez kiara92
Hej
Veronique Kciuki!
Cierpliwość Wszystkiego najlepszego! 
|
DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA WSZYSTKIM! Bo mi ucięło cytowanie 
Co do pieluszek w TkMax, to mogą być i nie być. U mnie też nie ma tego sklepu, wiec korzystałam jak byłam u siostry. Byłam koniec lutego i było pełno,a w maju jak postanowiłam kupić, to tylko jedne znalazłam-na szczęście z różem za to pełno mieli ciepłych różków (cóż oni działają trochę jak szmateks)
O takie mam jak na zdjęciu, którego nie chce mi tu dodać :/
Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2016-05-27 o 08:17
|
|
|