Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - blond-odcień kremowy,jasny,złamana biel...itd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-22, 09:46   #7
Soft
Wtajemniczenie

Dot.: blond-odcień kremowy,jasny,złamana biel...itd

Cytat:
Napisane przez eskamoro Pokaż wiadomość
Soft ehhh widzisz podejrzewam ,ze nie proponowala mi dlatego, ze majiblond rozjasnia wlosy o 4-4,5 tony a platinum (z amoniakiem) 6-7, a ja swoj naturalny kolor mam sredni braz i mogloby tak nie chwycic, ehhh dowiem sie czegos wiecej za jakies 2-3 tygodnie. a jak znowu bedzie odradzala itd to pojde do innego salonu bo mam juz tego dosyc, a moze oni oszukuja na tych rozjasniaczach i farbach, moze reklamuja l'oreala a uzywaja jakiegos taniego g.....a.(oczywiscie mam na mysli konkretny salon)kiedys bylam swiadkiem przeroznych sytuacji w renomowanym salonie ....i jakos mam wrazenie ,ze i tym razem zmienie salon.
No to bardzo możliwe, tego typu oszustwa bardzo często sie zdażają
Ja robie obecnie w salonie Camille Albane to sieciówka pracująca tylko na L'oreal-u i Kerastase. Są 2 w moim mieście...jeden na 100% pracujący tylko na produktach L'oreal ale drugi niestety nietzn farby itp owszem..ale np rozjasniacze, odzywki, oxydanty zdazalo sie ze brali innych tanszych firm A to niestety ma znaczenie...byłam pytac w tym salonie na czym pracują to bezczelnie kłamały ze TYLKO na L'OREAL-u
Co do Majiblondu to chyba pisałas ze Ty nie robisz na blond całości włosków tylko pasemka?? Moze dlatego fryzjerka nie proponuje Ci majiblondu bo nim nie bardzo mozna zrobic baleyage
Nie jestem fryzjerką ani specjalistka ale z tego co słyszałam i czytałam to zrobienie na brązowych włoskach takiego koloru o jakim marzysz graniczy z cudemno chyba...ze zająłby sie Toba najlepszy fryzjer
Tak apropo to nie rozumiem ciemnowłosych ( czy brązowowłosych ) dziewczyn farbującyh sie na blond
Brązy są przępiekne Sama chciałabym miec brązowe włoski

Wymiana
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094
Soft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując