2007-12-22, 11:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Czym dziś pachniesz...?" - kilka słów wyjaśnień
Ja pozwole wyrazić sobie swoje zdanie z perspektywy bardzo nowej użytkowniczki. Forum co prawda czytam od dawna, dopiero ostatnio zaczęłam się udzielać, więc sama zauważyłam rozrost watku "Czym dziś pachniesz" z biegiem czasu.
Gdy byłam jedynie podczytywaczem, sprawa była prosta- długi i niezrozumiały off-top omijałam, ale teraz gdy chciałabym orientować się, co się dzieje na forum, móc się wypowiedzieć, czy to w sprawie perfumowej, czy zupełnie nie, coś takiego bywa utrudnieniem.
I tutaj uważam że naprawde pojawia się problem co zrobić, ponieważ idea luźnego pogadania w tym wątku, była świetna i szkoda byłoby ją stracić. Pomysł podzielenia go na dwa czyli "ploty" i "czym pachniesz" chyba nie jest do końca dobry Obawiałabym się , że wątek "czym pachniesz" wtedy popadłby w niejakie zapomnienie. Zresztą jak należało by sklasyfikować co się do którego nadaje?
Jeśli napisałabym coś takiego "Pachniałam dziś XYZ z próbki, miałam ochote go kupić, ale dzisiejszy okropny dzień (i tu pada opowieść co się działo) mi go obrzydził." No i gdzie z czymś takim się udać?
Narazie nie mam pomysłu, co należałoby zrobić. Postaram się wykopać w archiwum jakieś początkowe wątki o tym temacie, może to będzie inspiracją
|
|
|