Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-27, 12:56   #2011
Krefetka
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
ja tego nie wiem..przez jakiś fotosik ponoć,ale ja nie chcę żeby na jakimś dziwnym fotosiku były moje zdjęcia..

lekarz mi dzisiaj powiedział,że brzuch na ty etapie będzie się napinał..to są mięśnie,które pracują, jeśli napięcie nie jest dłuższe niż 10minut i nie jest bolesne to jest ok.. ścisnął mi mocno rękę swoją dłonią i mówi,że jest wtedy niepokojące jeśli trwa dłużej i wygląda tak samo tylko dotyczy brzucha..

to w tyłek co opisujesz to mi się wydaje,że to może być czkawka..tak gdzieś czytałam..
nie szukaj szyjki sama..lekarz wszytsko sprawdził, nic Ci to nie da jak tam zaczniesz grzebać..

ja dziewczyny po wizycie..wieści są dobre..szyjka się nie skróciła, wszystko wg lekarza wygląda dobrze..Mała waży ponad kilo i jest podobna do mnie..wygląda jak dzidzia równo na 50centylu siedzi pod względem wagi,ale nózie ma po mamusi krótkie (zawsze parę dni młodsze z wymiarów wychodzą i brzuszek też).. i największa zagadka wszechczasów..ledwo wykrztusiłam z siebie słowa na początku wizyty w takim byłam stresie a ciśnienie 110/60 w 4tyg ciązy miałam 140/90 i niższego nigdy..mówiłam lekarzowi,że chyba sprzęt mu siada
ależ się cieszę..

aha i mam zielone światło na tejpy na brzuch..już się umówiłam na poniedziałek

Dobrze ze sie szyjka przestała skracać.
Fajnie ze wizyta pozytywna.
[emoji274]

Wysłane za pomocą magii
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora