Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jaka to cera?? coś sie chyba poplątało....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-07-12, 15:44   #1
Joey
Zakorzenienie

jaka to cera?? coś sie chyba poplątało....

Moja cera jest jakaś pomieszana. Proszę Was radę... po pierwsze: jaką ja właściwie mam cerę? Nie mam większych wyprysków, pryszczy, nic dużego, ale kilkanaście maluteńkich krosteczek na policzkach, czole, w okolicy brody (na nosie zero, a ponoć często to on się najbardziej przetłuszcza), no może dwie większe na czole. Jakby przejechać palcami po skórze to nie jest gładka. Taka miejscami sucha, miejscami z tymi krosteczkami, a czasem wręcz tłustawa. Tylko nos gładki CZOŁO: u góry dość tłuste, na dole suche (miedzy brwiami) -mozliwe ze od nowego kremu matującego. Parę tych małych chrosteczek. SKRONIE: chyba tłuste, napewno nie suche,ale bez żadnych wyprysków-gadziutkie. NOS: też taki tłustawy-ale gładki i bez wyprysków. Rano zwykle się świeci, az go nie umyje.. ale potem i tak musze posmarować kremem matującym. POLICZKI: Nie są suche, ani tłuste-poprostu takie NIE-GŁADKIE,jakby chropowate. Parę tych chrosteczek. MIEDZY GÓRNĄ WARGĄ A NOSEM: przesuszone!!! OD KĄCIKÓW UST DO POLICZKÓW: Przesuszone!! BRODA: Tak jakby wyszona ale ma też parę tych krosteczek. Kiedyś myślałam ze mam mieszaną - ale teraz to chyba jednak nie to?? No i druga sprawa: jaki mozecie mi polecić krem na dzień? Proszę o pomoc...dodam tylko ze wolę mat niż rozświetloną (nawet jeśli ładnie) cerę.

Edytowane przez Joey
Czas edycji: 2006-07-22 o 18:14
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując