Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Czym dziś pachniesz...?" - kilka słów wyjaśnień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-22, 15:29   #93
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: "Czym dziś pachniesz...?" - kilka słów wyjaśnień

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
mam jeszcze jedna sugestie, mam nadzieje, ze nie zostane zjechana

a watki "wizazanka xyz ma dzis urodziny" jaki maja konkretnie zwiazek z perfumami? przyznam, ze tego nie rozumiem nie wystarczylby jeden zbiorczy watek, gdzie skladaloby sie zyczenia?
Cytat:
Napisane przez mulier Pokaż wiadomość
Nie, żebym "zjezdżała" ale nasze forum ma taka swoja specyfikę, że lubimy sobie wyróznić raz w roku kogoś, kto przebywa na forum 365 dni w roku. Ot i cała filozofia. Nie rozumiem w czym to komus może przeszkadzać
A z perfumami ma to może mało wspólnego, ale za to z osobami wielbiącymi zapachy wiele. Nowe osoby chcąc czy nie chcąc i tak muszą sie przystosowac do zwyczajów tu panujących więc nie rozumiem w czym mogłoby im to przeszkadzać. Przeciez to jeden, spadający po kilku dniach watek, który czasami po roku jest odświeżany. To wszystko.
Ja ostantio zalozylam kilka watkow urodzinowych, miedzy innymi dlatego, aby osoby swietujace urodziny poczuly sie wyroznione, a zyczenia nie utonely pomiedzy OT w watku czym pachniesz pomiedzy lakierami do paznokci i kolczykami.
Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Odnośnie wątków urodzinowych... Miałam taki plan, żeby cichaczem, po Nowym Roku, połączyć wszystkie urodzinowe w jeden wspólny (nie bijcie), na takiej zasadzie jak "Pomoc w wyborze perfum" - jak ktoś będzie miał urodziny, to się zrobi nowy wątek, a potem go połączy z tym wspólnym.
Bo przyznam, że i wg mnie trochę to głupio wygląda, że na Perfumach nagle pojawia się tyle wątków urodzinowych (sama jeden założyłam, więc i ja do tego się dołożyłam).
Dobry pomysl
Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Co do Waszych postów:
Mariolu, po Nowym Roku? To dwanaście dni, jak dla mnie - dość dużo.
Mogę na razie otworzyć Czym dziś pachniesz, ale i tak za niecałe 100 postów będę musiała ten wątek zamknąć. I co, założyć nowy? A potem go zamknąć albo zmienić nazwę, zgodnie z naszą koncepcją?
Nie mam na to pomysłu
A jak sie poczuje te osoby, ktore wyjechaly na Swieta, nie beda mialy czasu tutaj zagladac, a wroca i beda musialy sie dostosowac, nikt ich nie zapytal o zdanie?