2007-12-22, 15:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Czym dziś pachniesz...?" - kilka słów wyjaśnień
Cytat:
Napisane przez mulier
Nie, żebym "zjezdżała" ale nasze forum ma taka swoja specyfikę, że lubimy sobie wyróznić raz w roku kogoś, kto przebywa na forum 365 dni w roku. Ot i cała filozofia. Nie rozumiem w czym to komus może przeszkadzać 
A z perfumami ma to może mało wspólnego, ale za to z osobami wielbiącymi zapachy wiele. Nowe osoby chcąc czy nie chcąc i tak muszą sie przystosowac do zwyczajów tu panujących więc nie rozumiem w czym mogłoby im to przeszkadzać. Przeciez to jeden, spadający po kilku dniach watek, który czasami po roku jest odświeżany. To wszystko.
|
Ja ostantio zalozylam kilka watkow urodzinowych, miedzy innymi dlatego, aby osoby swietujace urodziny poczuly sie wyroznione, a zyczenia nie utonely pomiedzy OT w watku czym pachniesz pomiedzy lakierami do paznokci i kolczykami.
Cytat:
Napisane przez rachela
Odnośnie wątków urodzinowych... Miałam taki plan, żeby cichaczem, po Nowym Roku, połączyć wszystkie urodzinowe w jeden wspólny (nie bijcie), na takiej zasadzie jak "Pomoc w wyborze perfum" - jak ktoś będzie miał urodziny, to się zrobi nowy wątek, a potem go połączy z tym wspólnym.
Bo przyznam, że i wg mnie trochę to głupio wygląda, że na Perfumach nagle pojawia się tyle wątków urodzinowych (sama jeden założyłam, więc i ja do tego się dołożyłam).
|
Dobry pomysl
Cytat:
Napisane przez rachela
Co do Waszych postów:
Mariolu, po Nowym Roku? To dwanaście dni, jak dla mnie - dość dużo.
Mogę na razie otworzyć Czym dziś pachniesz, ale i tak za niecałe 100 postów będę musiała ten wątek zamknąć. I co, założyć nowy? A potem go zamknąć albo zmienić nazwę, zgodnie z naszą koncepcją?
Nie mam na to pomysłu 
|
A jak sie poczuje te osoby, ktore wyjechaly na Swieta, nie beda mialy czasu tutaj zagladac, a wroca i beda musialy sie dostosowac, nikt ich nie zapytal o zdanie?
|
|
|