Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe tableciary plotkary II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-22, 16:05   #298
emi22
Zadomowienie

GG do emi22
Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Emi witaj kochana juz mi sie przypomnialo do kogo jeszcze wyslalam wczoraj kartke- do Ciebie oczywiscie mam nadzieje, ze doszla

i prosze nam tu nie plakuniac, kij im wszystkim w ucho, ze tak powiem... juz niedlugo bedziesz miala 18stke i sama bedziesz o wszystkim decydowac takze pomalu planujcie Wasz slub... bo jak sadze- to juz niedlugo

a jak synio?? grzeczny?? zdrowy??
no doszła karteczka bardzo ci dziekuje
wiecie dziewczynki ja sie juz nie przejmuje tym ze sad zgody nie dał, bo byłam na to juz przygotowana, nawet nie miałam odwagi i siły płakac...
mam zal i to wielki do mojej matki i wogóle całej rodziny nie wyobrazam sobie wigilii i zyczen które bede im mówic
a jesli chodzi o slub to po swietach idziemy zaklepac date w usc pózniej jedziemy ogladac obraczki no i ja zaczynam poszukiwania sukienki
a jesli chodzi o mojego szkraba to chodzi juz dawno bo zaczoł chodzic w listopadzie, mówi mama tata (tylko nie ma do kogo)baba, dziadzia, tak nie i tam po swojemu reszta..czy grzeczny no grzeczny, ale wszedzie wejdzie stłukł babke i później chciała ja zjesc ale zdarzyłam
zdrowy jest ale cos znowu go brzuszek pobolewa bo w nocy płacze i sie kreci.... no to tyle chyba bo i tak sie rozpisałam
ja mam posprzatane i czekam na swieta...a najbardziej do marca
Wesołych Radosnych Świat kochane kobietki!!! trzymajcie sie cieplutko
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora