Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - JAKOŚĆ UBRANEK - Nasze najlepsze i najgorsze typy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-22, 18:22   #8
~refleksyjna
BAN stały

GG do ~refleksyjna
Dot.: JAKOŚĆ UBRANEK - Nasze najlepsze i najgorsze typy

Kamilanet dziękuję za wpis, o takie mi wlaśnie chodzi
a co to za za firma Lafel? pierwszy raz slysze, a z checia sie dowiem gdzie mozna takie kupic
Jeśli chodzi o moje doświadczenia
H&M podobają mi się ich ubranka ale większość z tych które kupiłam bardzo szybko sie poniszczyly, ostatnio nabylam tam sweterek za prawie 50 zł (i to taki raczej dla wygladania a nie ocieplania ), o kroju bolerka - zapinany na jeden guzik- i nawet go nie pralam a poóch nalozeniach wyglada fatalnie! zmechlacil sie i rozciagnal, za taka kase, tak samo body z tej firmy mnie denerwuja, po jednym praniu wygladaja jak po pięciu, do tej pory w większości kupowalam wlasnie w HM albo w smyku, ale jestem zawiedziona, niemale pieniadze wydane na sredniej jakosci ciuchy.
Jesli chodzi o Smyka to uwazam ze polowa ciuchow jest byle jakiej jakosci a polowa jest calkiem OK, ale dopiero ciuchy powyzej 45-50zl mozna ponosic troche dluzej.
Jestem bardzo zadowolona z ubran firmy ADAMS i NEXT, adams jest chyba nawet lepsza niz next, bo ich ubrania widac ze sa prane dopiero po jakims 4tym praniu, przynajmniej z tych na ktore trafilam.
Early days POLECAM! super sie pierze (kolory sie trzymaja), dlugo nie traci koloru i formy, supla sie bardzo powoli
firma [U]Ewa] rzeczywiscie ma bardzo dobrej jakosci ciuchy (zaliczylam ja wankiecie do tych ze "zwykłego sklepu" bo akurat zapomnialam nazw polskich firm), mam spiochy i pajace z Ewy i maja sie swietnie, noszone dzien w dzien najwyzej sie przybrudza, ale nie poniszczyly sie prawie wcale.
Marks&Spencer- super jakość, ale cena nie pozwala mi na czeste zakupy.

Edytowane przez ~refleksyjna
Czas edycji: 2007-12-22 o 18:52
~refleksyjna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując