2016-05-28, 13:49
|
|
Ania
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
Napisane przez Miqesi
Cześć, Dziewczynk
AUSTRALIA, ja karmiłam synka piersią tylko 3 tygodnie. Potem dostawał mm. Nie czułam wyrzutów sumienia, ładnie przybierał, zdrowo rósł i co najśmieszniejsze, w ogóle prawie mi nie chorował.
Nigdy nie miałam ciśnienia na karmienie piersią. Teraz, jak się uda, to będę karmić piersią, a jeśli nie, to tragedii nie będzie.
Są plusy tej sytuacji, np. nie jest się uwiązanym w domu z dzieckiem, możesz wyjść o dowolnej porze, a tatuś może dzieciaczka nakarmić mm.
super  Pokaż fotki  U mnie powoli wychodzą begonie. jeszcze muszę surfinie posadzić, już się nie mogę doczekać 
|
Powiem Ci, że bardzo budujące jest to, co piszesz
Cytat:
Napisane przez Madzia9999
Ja jak się budzilam to na czczo też zgage miałam
hmm pyszności 
U mnie pierś z kurczaka z mozzarela i pomidorem
Nie kupuj na zapas mleka. Zobaczysz jakkim ew będą w szpitalu dokarmiac.
Ja mam bebilom po futura czy jakoś tak
Dziewczynki po co Wy się meczycie takimi filmikami :P
|
Zjadłabym!!!
Ja też miałam bebilon w szpitalu, i w domu kupiłam takie samo. Bebilon pronutra
Cytat:
Napisane przez __Veronique
Halo
Ja tak na szybciutko. U nas ok, kp powoli się rozkręca. Mnie się mleczko produkuje, tylko panienka mało ciągnie, chyba chce linie utrzymać  taka smarkata i takie głupoty już jej w głowie  ale próbujemy cały czas, przystawiam ją i jakoś to idzie. Mam nadzieję, że nie okaże się, że spadnie za dużo z wagi... W nocy piła bardzo ładnie i bardzo dużo, tylko potem jej się ulało 
Z racji tego, że jest wcześniakiem, czeka ją usg główki i brzuszka.
Nie mogę się na nią napatrzeć jaka jest malunia i śliczniunia
Nie mam za bardzo jak was podczytywać, w każdej wolnej chwili śpię  zerknęłam na pierwszą stronę, co się tak guzdracie?? 
|
Super optymizmu dużo bije z Twojego posta!
|
|
|