Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-28, 20:55   #897
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowe 2017

Cytat:
Napisane przez Agnes_K Pokaż wiadomość
Dziewczyny a w ktorym dokladnie tygodniu Wam sie te mdlosci zaczynaja/ zaczely? ja jutro zaczynam 6 tydzien, czuje sie jak zawsze, zadnych mdlosci, braku lub zwiekszenia apetytu... moze jeszcze za wczesnie? generalnie jedyny objaw u mnie to bolace piersi poki co. chociaz moze to genetyczne, bo moja mama mowi, ze nigdy nie miala mdlosci w ciazy. wiem, ze to fajnie, ale chcialabym sie poczuc jakos tak bardziej 'w ciazy', moze to glupie...
U mnie zaczele sie w 9 tc. W pierwszej ciazy w 14 tc

Cytat:
Napisane przez karolina91p Pokaż wiadomość
Aplikacja ciążowa w telefonie, na mój wpis, że ważę 48kg powiedziała mi "masz lekką niedowagę". A teraz, jak wprowadziłam te 50.3kg, to aplikacja powiedziała "masz lekką nadwagę". No i weź tu sprostaj wymaganiom :P

Zaczęłam 6. tydzień i mdłości nadal brak. Chociaż powinnam chyba nic nie mówić, bo te co mówią, zostają nimi zaraz ukarane...

A do dziewczyn, które mają już dzieci - kiedy zaczęło być u Was widać, że coś się dzieje? Tak, żeby ludzie zaczynali zauważać?
W 22/23 tc brzuch zaczal byc widoczny. Teraz jakos nie zapowiada sie na szybsze posuniecie mam 10 tc i mieszcze sie we wszystkich ciuchach oprocz mojego biustu :p

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Dzis zaczynam 10 tc :-D
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora