2007-12-23, 10:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Dzień dobry kochane 
Cytat:
Napisane przez madame_apple
no łaaaadnie Teraz masz restaurację w domu, sprzyjające Twojemu "prawdziwemu P" warunki^^ chyba sporo osob zbiera sie u Ciebie na Wigilie,co?
jak bylam mala, taki jeden wilczur mnie POGRYZł ech. teraz się boje psow pomimo,ze uwielbiam je (w sensie: podobaja mi sie bardzo). Jak bede "duza" to bardzo chcialabym miec pieska, zeby przelamac swoj lęk bo teraz male mieszkanie i rodzice sie nie zgadzaja...
|
Jejku to straszne, że Cię pogryzł Współczuje W sumie mnie też by pogryzł, ale się zastawiłam rowerem
A co do wigilii to musze Cię zaskoczyć U mnie wogóle nie ma wigilii Jedziemy w nią zawsze do jednej babci, a później do drugiej Także te wszystkie speciały to tylko na dwa dni Świąt 
Też chciałam psa mieć w domu, jakiegoś małego, ale się nie chcą zgodzić  I mam tylko takiego kundelka podwórkowego.
Cytat:
Napisane przez Baby14
Tak uzaleznienia sa niedobre ,ale jak plyna z nich korzysci to chyba ok? Po za tym fajna tu atmosfera jest xD
Moj tata ma firme we Francji. Ale zadko kiedy bywa w domu niestety... to sa minusy. A plusy to takie ze juz sie wakacji doczekac nie moge xD
Widze ze niektore z Was ubrały juz sliczne choinki. Mnie tez to czeka dzis po obiedzie. Mam nadzieje ze rowniez bedzie w miare ladna xD
|
No z tym, że tata ma firme we Francji, to akurat fajnie Tylko gorzej, że żadko w domu bywa... Czyli wakacje spędzasz za granicą Polski ? Super Jak ubierzsz choinkę, wstaw foto 
Cytat:
Napisane przez Ather
Ohayo Słoneczka
Coś cicho tu dzisiaj z rana - odsypiacie albo macie aż takie urwanie głowy przed świętami...
Ja zaraz muszę iść pomagać matuli, ech... A jutro trzy Wigilie.
Miłego dnia życzę
|
Ja spałam do 10 
No u mnie 2 wigilie jutro, jedna u jednej, a druga u drugiej babci 
Miłego dnia i pomagania Kochana 
Cytat:
Napisane przez nefre
Dzień dobry ^^
Niedawno wstałam, śnidanie zjedzone, kawałek sernika mojej mamci tez
Czas się ubrać i.. na sklepy Dzisiaj jest niedziela handlowa, prawda?Jesli mi sie uda to dzisiaj piekna, brązowa spódniczka będzie moja Wczoraj udało mi się 'zdobyć" srebrne balerinki, a przedwczoraj sliczny zielony golf i fioletowa bluzeczkę, ze wstążeczką Ahh.. ta mamcia ze mną ma
No nic, lecę, bo pozneij nie bede miała czasu
Miłego dnia kochane 
|
Życze jak najbardziej owocnych zakupów i polowań słonko 
Cytat:
Napisane przez Baby14
Mmm...serniczek xD U mnie tez jest w lodowce ,ale jakos tak...nieapetycznie wyglada <lol> . Ale zaszlałas z zakupami xD .Życze milych zakupow i upolowania tej spodniczki.
Ja wczoraj w sumie tez bylam polowac na spodniczke i jakos tak wyszlo ze znowu spodnie kupilam...a w szafie nadal 0 spodnic...
|
Nie martw się też nie mam spódnic, ani spódniczek, bo nie nosze Bo mam za grube nogi  
A ja własnie jem śniadanko i niedługo jade z tata po choinkę, potem obiad, zakupy, no i krojenie warzyw na sałatke Nie lubie tego, ale cóż, musze mieć jakiś wkład własny w te Świeta 
Życzę Miłego dnia Kochaniutkie 
emotki musiałam pousuwać...
|
|
|