Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-23, 16:03   #1146
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Dot.: narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
po swietach przejde sie do biblioteki i wypozycze ksiazke, moze cos pomoze

tak w ogole to czesc dziewczyny
nie odzywalam sie, bo jak kilku osob napisalam, nie chcialam o tym myslec, meczyla i nadal meczy mnei ta sprawa myslalam, ze jak nei bede tego czytac to bedzie lepiej i chyba troche bylo.

dowiedzialam sie roznych ciekawych rzeczy, czuje sie wykorzystana i to bardzo

a jak sie czuje, czuje sie do du.. ale inaczej niz 3 tyg temu, powiedzialabym ze gorzej. myslalam, ze im dluzej tym lepiej bedzie a tu widze ze odwrotnie jest. jeszcze te urodziny, swieta, sylwester... mielismy wspolne plany [tak wiem ze nie ma tego ale latwo sie mowi...] a teraz on ma te plany z jaka lala
nie wiem co mam pisac, bo poprostu nie wiem. chcialabym sobie ulozyc zycie a nie wychodzi mi tak jakbym tego chciala.
oj tam niewazne, nei bede pisala, bo tylko plakac mi sie chce.
buziak
wesolych swiat
Flofferek, smutno mi się zrobiło po przeczytaniu Twojego wątku...

Ja miałam też różne podobne sytuacje... dwa rozwody... ogólnie częściej ja zostawiałam niż byłam zostawiana ale zawsze stres temu nieprzyjemnemu wydarzeniu mi towarzyszył.

Podobały mi się rady sysunii, były dość ostre ale prawdziwe i przyjacielskie, zdecydowanie popełniłaś wiele błędów i ta pierwsza tak poważna "porażka" powinna Cię wiele nauczyć, sądzę, że na każdy swój następny związek będziesz teraz patrzyła doroślej. W końcu "co nas nie zabije, to nas wzmocni"... i tej Mocy teraz w tak Świątecznej atmosferze szczerze Ci życzę... Ty już jesteś silniejsza... 3maj się.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując