Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-29, 16:26   #2273
paula1456
💑🐱📚👶

GG do paula1456
Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
Mam ocenę 3.5
We wtorek muszę napisać kolokwium na 4.5 aby wyrównać średnią do 4
Brawo

Cytat:
Wstęp, streszczenie i metodyka napisane. Zostało podsumowanie, bibliografia no i streszczenie po ang Ale jak zostanie zaakceptowane moje streszczenie to zlecę to komuś

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

A teraz poczytam książkę ,
E tam, ja streszczenie do inżynierki robiłam z google tłumaczem i teraz też zamierzam tak zrobić. Tak naprawdę to pewnie nawet nikt tego nie czyta

Cytat:
Skończyłam! Tylko jeszcze bibliografia i spis rysunków. No i nie wiem jak zrobić spis treści bo jak odręcznie robię to krzywy jest
Ja do inżynierki próbowałam zrobić ten automatyczny w Wordzie to tylko czas straciłam, bo ciągle coś się krzaczyło :/ W końcu zrobiłam ręcznie

Witam się z Wami
Kilka dni się nie odzywałam, bo zawsze coś mi wypadało I tak od środy siedzę u Tż. We czwartek cały dzień spędziliśmy u jego rodziny na wsi. W piątek byliśmy na wycieczce w Płocku W sobotę siedziałam sama w domu, bo Tż pojechał na działkę z bratem pomagać przy budowie domu rodzicom. A dziś się wybraliśmy na spacer do warszawskiego zoo.

No i całą magisterkę mam już napisaną, czekam tylko na poprawki od promotorki teraz

paula1456 jest offline Zgłoś do moderatora