2016-05-29, 16:26
|
|
|
💑🐱📚👶
|
Dot.: Wiosenne Ploteczki 20 kilku-latek!
Cytat:
Napisane przez mansikkaa
Mam ocenę  3.5
We wtorek muszę napisać kolokwium na 4.5 aby wyrównać średnią do 4 
|
Brawo 
Cytat:
Napisane przez mansikkaa
Wstęp, streszczenie i metodyka napisane. Zostało podsumowanie, bibliografia no i streszczenie po ang Ale jak zostanie zaakceptowane moje streszczenie to zlecę to komuś 
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------
A teraz poczytam książkę , 
|
E tam, ja streszczenie do inżynierki robiłam z google tłumaczem i teraz też zamierzam tak zrobić. Tak naprawdę to pewnie nawet nikt tego nie czyta 
Cytat:
Napisane przez mansikkaa
Skończyłam! Tylko jeszcze bibliografia i spis rysunków. No i nie wiem jak zrobić spis treści bo jak odręcznie robię to krzywy jest 
|
Ja do inżynierki próbowałam zrobić ten automatyczny w Wordzie to tylko czas straciłam, bo ciągle coś się krzaczyło :/ W końcu zrobiłam ręcznie
Witam się z Wami 
Kilka dni się nie odzywałam, bo zawsze coś mi wypadało I tak od środy siedzę u Tż. We czwartek cały dzień spędziliśmy u jego rodziny na wsi. W piątek byliśmy na wycieczce w Płocku W sobotę siedziałam sama w domu, bo Tż pojechał na działkę z bratem pomagać przy budowie domu rodzicom. A dziś się wybraliśmy na spacer do warszawskiego zoo.
No i całą magisterkę mam już napisaną, czekam tylko na poprawki od promotorki teraz
|
|
|