Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-29, 17:24   #2164
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Tzn bolało w nocy. Budzę się a tu taki ból ze aż miałam płytki oddech, nie mogłam zmienić pozycji no ból jak przy zapaleniu wyrostka i w tym miejscu mniej więcej ale wyrostek juz mam wycięty wiec raczej nie on Po zmianie pozycji po paru min ustępuje na tyle ze Zasnelam. A Matysia chodziła u mnie po ogródku w moim śnie z Tobą za rączkę hahah
nie wiem jak boli przy zapaleniu wyrostka..może to coś jak kolka? u mnie zdarzają się takie odczucia,ale u mnie już chyba wszelkie dolegliwości miały miejsce, więc jestem przyzwyczajona, a u Ciebie tak gładko idzie,że taki ból może napędzić strachu..

może to jakiś proroczy sen..

Cytat:
Napisane przez agnieszkaruta1 Pokaż wiadomość

Niestety po wizycie miał kolejnego kleszcza, na szczęście nie zdarzył się mocno wbić.

Ja dziś kończę 29tydz, jutro zaczynam 30. Także też się pochwalę brzuszkiem
w tym roku niestety plaga kleszczy..

super wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Bo ty z tego co kojarzę to koło 6 na plusie jesteś to fajna waga jak na ten etap i brzuszek napewno mały jak u tiij zazdroszczę, u mnie plus 11,5 kg i wszystko w brzuch i piersi poszło, w tyłek minimalnie jeansy biodrówki z przed ciąży włożę bez problemu i zapnę, ale nie noszę żeby małego nie ściskać. Mi z kolei babcia się pytała czy będę mieć bliźniaki
w piątek waga pokazała plus 7kg od początku,ale ja tam zbytnio nie widzę tych kg.. pewnie tak jak u Ciebie w brzuch i bufet poszło..bez przesady,żeby podejrzewać bliźnięta u Ciebie-moim zdaniem masz taki proporcjonalny i w sam raz brzuszek
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora