2016-05-30, 10:47
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Napisane przez Klepsydra88
moim zdaniem są dosyć za długie.. osobiście nigdy nie daję klientowi do przymierzenia ciuchów z tymi wszystkimi podpinkami, bo raczej będziesz ich używać tylko w razie "WU". A jak leżą Ci w pasie?
|
No właśnie, w sklepie byłam tak oszołomiona, że nie pomyślałam o tym by przymierzyć bez podpinki, dopiero w domu, kiedy dotarło do mnie, że zanim zacznę jeździć w zimne dni to najwcześniej za rok... A portki mają być na teraz. Masz racje, są za długie.
W pasie są dobre i na tym koniec. Od kroku w dół masakra. Jakby się postarał to zmieściłabym nawet dwie podpinki
Cytat:
Napisane przez renia19941
Mona- nie moze byc tak ze ciuchy wisza na tobie jakby byly 5 rozmiarow za duze ale nie moze byc tez tak ze jak wlozysz podpinke to musisz sie w nie wciskac łyżką do butów. Musi byc w miare wygodnie. Uwierz mi, nie chcesz przy 40 st c w słoncu miec na sobie super dopasowanych spodni ktore sa na stale sklejone z doopskiem  Co do kolan to ja tez mam tam żółwie ninja ale tego raczej nie unikniesz przy ochraniaczach. Zdjecia nie widze ale to moze dlatego ze dzialam z telefonu.
|
Tak, wiem, że rurkami być nie mogą ale jednak, mimo wszystko za dużo luzu w kroku i udach, odstają jak małe namioty. Ochraniacze na kolanach o dziwo są na swoim miejscu, te sprawdzałam w pierwszej kolejności na stojąco i w zgięciu. Wydaje mi się, że po prostu wydłużyli nogawki na odcinkach pomiędzy.
Pewnie byłoby pół biedy gdyby te portki miały taki zatrzask jaki mam na rękawie od kurtki, że mogę nadmiar materiału po wypięciu podpinki tak jakby "złożyć" tym zatrzaskiem, nic wtedy nie odstaje, nie majta się i nie drażni. Szkoda, że te portki tego nie mają.
Cytat:
Napisane przez paula54
Mi się wydaje, że o ile górą jeszcze ujdą (chyba każde które mierzyłam tak wyglądały), o tyle ochraniacze na kolanach masz chyba za nisko. Może i się podnoszą przy siadaniu ale czy aby aż tyle? Co do d.py - ja mam takie awaryjne skórzane spodnie, które kupiłam "na oko" dla swojego M, bo wydawało mi się, że są męskie i mają wielki tyłek. A sama ledwo w nie wchodzę 
|
Właśnie o dziwo ochraniacze są na swoim miejscu - są dosyć długie i jest spory zapas nad kolanem i pod kolanem, dzięki temu jak siadałam czy stałam to zakrywały kolano.
Pojadę dzisiaj do tego sklepu, jeśli kobieta nie wygrzebie czegoś innego to je zwrócę, zdecydowanie się nie polubiliśmy.
|
|
|