2016-05-30, 10:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Mama niny super literki, ja tez planuje zamówić ale najpierw młody musi miec imie, hehe😁
Veronique wspolczuje strasznie, ja tez się boje tej tęsknoty za Zuzia i jak ona sobie poradzi beze mnie... A prawdopodobnie wyladuje u mojej siostry (jej chrzestna) lub mojej mamy no i tz tez tam będzie z wyjątkiem czasu gdy do mnie będzie 40km jezdzil...
My juz po spacerze, wróciłyśmy o 10.30 do domu a ja cala mokra. Mega duchota. I w glowie mi sie krecilo. Lubię lato ale nie takie upały, zwłaszcza w ciąży. Do konca dnia niestety siedzimy w domu bo później będzie jeszcze gorzej...
Kupiłam caly koszyk truskawek i teraz glupia mysle co z nimi zrobić bo nie przejemy a piekarnika nie mam ..moze sorbety bym zrobiła 😍 tylko w czym? Tak mysle ze pojemniki na mleko z aventu by się nadaly 😂
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------
Ja łóżeczka nie ubieram. Przygotowane mam w szafce przescieradlo, przescieradlo na przewijak itd i tz jak bede w szpitalu to ma jeszcze przetrzeć łóżeczko z kurzu i pozakladac wszystko na dniach jeszcze chyba zamówię komplet pościeli wiec bede musiała uprać i uprasować
|
|
|