Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak rozmawiać z fryzjrem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-23, 21:44   #1
yuki127
Raczkowanie

Jak rozmawiać z fryzjrem?

Nie wiem czy zakamdam ten wątek w dobrym miejscu, jeśli nie to przpraszam.

Niedługo wybieram sie od fryzjera. Zastanowaiło mnie jak własciwie mam się do gadać z fryzjerką w kwesti tego jaką chcę fryzurę, albo co gorsza jeśli nie wiem czego chcę. Czasami słysze, że mi wycieniuja i cos tam a potem otrzymuję efekt zupełnie inny od tego co sobie wyobrażalam. Czy można przyjścz paroma zdjęciami i pytać się czyto do mnie pasuje? A jeśli nie wiem czego chce, tylko tyle, że potrzebuję odmiany . Jak tu wyciągnąć od fryzjera opinię o naszych włosach i co by do mnie pasowało i jasno mu dać do zrozumienia czego na pewno nie chcemy ( żadnych falowań, a potem wyszłam z lekko podkręconymi końcówkami) i co myśleć jeśli słyszę, że fryzura jest niepraktyczna i cięzka do układania( a może nie umie fryzjerka tak obciąć?)

Jakie są wasze doświadczenia, czy udaje wam się ustalić co ma być i rzeczywiście potem macie na głowie to czego chciałyście? Czy przerywacie fryzjerowi podczas pracy jeśli wam się wydaje że jednak coś idzie nie tak( n gdy widizcie ze obcina jednak za krótko) jest w porządku?
yuki127 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując