Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-30, 19:07   #2359
warszawianka109
Raczkowanie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Ja nie Slonko, ale u suni moich rodzicow bylo po prostu zdjecie rtg robione, zeby wykluczyc przerzuty. Bo ma ogolnie ten sam problem z guzami na listwie mlecznej, jedna listwe ma usunieta cala a druga czesciowo, juz miala 3 operacje i wiecej miec nie bedzie, bo to 10 letnia starsza pani z chorym sercem i zbyt duze ryzyko, ze z kolejnej narkozy sie nie wybudzi... Jedyne co troche pociesza to brak przerzutow i to, ze guzy nie sa zlosliwe.

biedne te suczki, psy nie mają takich problemów
dziękuję za odpowiedz, słonko napisała mi już jak to u nich było, wybiorę się niedługo ze swoją Pchełką do weterynarza żeby to sprawdzić, aczkolwiek i tak niczego nie będziemy mogli zrobić żeby jej pomóc skoro operacja odpada [emoji34]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

a żeby temat psiaków nie był taki smutny to Wam opowiem zabawną sytuację z wczoraj [emoji3]

poranny spacer z Pchłą, stoimy na światłach, podchodzi tatuś z synkami w wieku ~5-7lat
starszy chłopiec mówi głośnym szeptem do brata: Zobacz! Pani w ciąży!
młodszy braciszek przygląda się mi i mojej tłuściutkiej suczce i po krótkim zastanowieniu stwierdza: Piesek chyba też! [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
warszawianka109 jest offline Zgłoś do moderatora