2016-05-30, 20:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzieciaczki się staramy, lecz nie tylko o tym rozmawiamy :) Staraczki 2016 cz
Cytat:
Napisane przez raduska
Tęczowa o co sie kłocicie? "Hormony" czy jakis realny problem?
Musisz byc spokojna dla dzidziusia bo siedzi tam w ciemnościach i wszystko czuje  spokojnie my przez budowe tez sie kłócimy,zazwyczaj o pierdoły i ze go nie ma no ale niedługo koniec z budowa takze moze byc tylko lepiej 
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------
Ania moze zobaczyc czy macica rozpulchniona ,ewentualnie pęcherzyk no ale nic wiecej..
|
nie hormony , tylko realne rzeczy ale nie tak ważne by unosić je do takiej rangi, raczej =pierdoły
staram się być spokojna myśle o bobasku ale czasami nie umiem i to jest silniejsze ode mnie, nie umiem powstrzymać płaczu i rycze w poduszkę 
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------
Cytat:
Napisane przez PatiPee
Dziękuję, ze sportem gorzej natomiast staramy się zdrowo odżywiać, ost. napotkałam artykuł o oleju z wiesiołka, podobno bardzo dobrze wpływa na kobiecy śluz 
|
obydwoje bierzcie kwas foliowy
a dla faceta jeszcze selen , dobrze wpływa na spermatogenezę 
tylko selen z przerwami 3 miesiące bierze , 1 miesiąc przerwy itd.
co do wiesiołka różne sa opinie że można tylko w pierwszej fazie cyklu bo może powodować skurcze macicy i w drugiej fazie niebezpieczne - jesli by doszło do zapłodnienia (tak czytałam)
ile w tym prawdy nie wiem
|
|
|