2016-06-01, 18:18
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn
Ale miałam nadrabiania 
Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika
a ja próbowałam się dodzwonić i nie dałam rady, chyba z pół godziny wisiałam na telefonie, byłam ciągle 7-8 w kolejce, jak dochodziło mi do tego że jestem 2 to się system wykrzaczał i znowu byłam 8. I tak parę prób... Więc po prostu łykam witaminę D w ciemno, bo na bank mam niedobory, byłam tylko ciekawa jakie 
|
Ja się na szczęście dodzwoniłam bez problemu i jeszcze miejsca były. Ciekawe jaki będzie wynik 
Cytat:
Napisane przez Listopadowaa
tz zrobił sałatke z zupek chinskich i przepadlam
Nie potrafie sobie odmówić
A takn w gole mam wiadro czeresni 
|
No i przez Ciebie poszłam po czereśnie :P dobrze, że mam pod blokiem panią ze stoiskiem owocowo-warzywnym 
Cytat:
Napisane przez mietowka25
Wiecie co jutro wraca Tż a ja się stresuje jak przed pierwszą randka. Mam motyle w brzuchu... :-D
|
No i cudnie, miłej rrrrrandki 
Cytat:
Napisane przez bluesberry
Jesteśmy po dłuuuugiej wizycie 
Dziś jestem zadowolona 
Dzieć rośnie prawidłowo, głowa brzuszek wymiarami idealnie na tp
Podglądnęliśmy chwilę na 3 d, genialny widok  tz mial oczy jak 5-złotówki a i mi się micha śmiała cały czas
Krwiaka nie ma kompletnie, szyjka długa, 4,6cm
No i prawdopodobnie dołączy do nas mały mężczyzna  niby zdjęcie mamy, ale poczekamy do następnej wizyty czy się potwierdzi
A i moje wyniki badan (ponad normę, poniżej norm) są idealne 
|
Gratulacje, super!
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Dokładnie  Wkładki potęgują infekcje, a jeśli ich nie ma, to mogą je wywołać. Gdy byłam w szpitalu w poprzedniej ciąży położne zdecydowanie odradzaly wkładki, a polecały zwykłą ligninę. Nie jest może komfortowa w noszeniu, ale widziałam różnicę. Wczesniej, z wkładkami, non-stop łapałam grzybicę, a z ligniną (no i teraz, nosząc samą bieliznę) minęło jak ręką odjął.
|
O, nie wiedziałam o tym. Muszę zwrócić uwagę, bo w sumie często stosuję wkładki 
Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna
Jakby któraś z Was miała problemy z niedoborami żelaza, to polecam wrzucić do blendera natkę pietruszki, jabłko i sok z cytryny, dodać mineralnej i opcjonalnie miodu. Taki miks raz dziennie pomógł mi o wiele bardziej niż leki.
|
Ooo to też cenna rada, dzięki!
Cytat:
Napisane przez zielinka_87
U nas wszystko dobrze. Melduje sie z chlopcem na pokladzie takze mietowka, mozesz mnie na pierwszej na niebiesko machnac.
|
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez MajWija
Gratuluję nowych chłopców
A ja muszę się Wam dziewczyny pochwalić, że dzisiaj dostałam informację od promotora, że moja praca przeszła, jest zaakceptowana i mogę już składać do dziekanatu 
25.06 obrona 
|
Również gratulacje 
Cytat:
Napisane przez KarolinaMagdalena
Dostałam właśnie telefon, że wyniki pappa są do odebrania. Poprosiłam żeby mi je przesłali pocztą. Jak dzisiaj wyśle, to w piątek zapewne dowiem się co i jak.
Aż mi się gorąco zrobiło.
|
Będzie ok, trzymam kciuki!
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;61185946]Zrobiłam mężowi szarlotkę 
[/QUOTE]
daj kawałek
|
|
|