Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-02, 19:14   #283
kattoo
Zakorzenienie

Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
CWK, a po co rejestrować fotelik? Też mamy maxi cosi a nie słyszałam o tym..

Ja już po wizycie i mam mieszane uczucia Szyjka się nie skróciła ale rozwarcie się nieznacznie powiększyło i już jest na jeden palec. I co gorsza dziecko dużo nie urosło, najpierw zrobił usg i wyszło 1880g, potem widząc moją reakcję i zdziwienie zrobił usg jeszcze raz i niby wyszło mu to 2kg ale mam wrażenie, że się zasugerował moją reakcją i trochę 'naciągnął' wagę za drugim razem. Także przez 3tyg synek przybrał jakieś 300g tylko... Niby przepływy ok, ilość wód w normie, ale coś mówił, że to wskazuje na hipotrofię i do kontroli za 2tygodnie. Sama nie wiem co o tym myśleć Ogólnie to brzuszek i nóżki wg usg o 2tyg mniejsze niż wynikałoby to z OM, natomiast główka wychodzi tylko nieznacznie mniejsza.. Myślicie, że powinnam się martwić? Nie chcę niczego zbagatelizować..

Edit: pomyliłam się, przez 3tyg mały przybrał ok 150g tylko...
U mnie tez mlody jest do tylu ze wzrostem. Lekarz tez martwi sie hipotrofia ale mlody caly czas miesci sie w siatce centylowej takze do szpitala nie ide ale co wizyte o tym mowi... teraz juz dzieci mniej rosna i ida w mase.

Cytat:
Napisane przez aglo_mammy Pokaż wiadomość
33+6 wg usg połówkowego, 35+3 wg om. Teraz pomiary odpowiadają na 36tc. Także już nie wiadomo czego się trzymać. Wg om 30.06 mam rodzić.

Chyba wezmę nospe, chociaż już mi trochę przeszło. Właśnie jakoś dobrze się czułam u niego i zapomniałam spytać o ten twardy brzuch...

Jakiś mam humor zrypany. I nie wiem czemu w sumie. Te hormony mnie dobijają ryczec mi się chce choć nie mam powodu...
Ja tez taki zrypany humor i juz raz dzis ryczalam ze za duzo utylam

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora