Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-02, 20:48   #689
Sibbyl
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Jak to przeziębiony facet
Z drugiej strony mój choruje raz na ruski rok, a poza tym wołami go do lekarza nie zaciągniesz. Ma pieprzyki, parę razy trułam żeby poszedł w końcu do dermatologa, żeby jest skontrolować i usunąć te podejrzane i newralgicznych miejscach. Raz jednego niechcący zdrapał, krwawił jak zarzynane prosię. Nie poszedł i tak. Muszę się za to w przyszłości zabrać...
Chyba wszyscy faceci tak mają... mój mąż chyba rok temu zrobił badania - morfologię... do tej pory wyników nie odebrał

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;61218896]u nas była umowa, że jeśli będzie syn to dajemy Kazik po moim dziadku a jeśli córka to Helenka po babci Tż-ta

Chciałam dla córki Liliana ale jednak zamiast iść z modą to wolę być słowna w stosunku do męża [/QUOTE]

Ale teraz te starsze imiona są bardzo modne! Sama znam 4 małe Helenki

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość

Dziele się z Wami :-*
Ty niedobra kobieto Ja tu się kiszę w pracy, a Ty nad morzem - nie można wstawiać takich zdjęć!

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
Moj syn obowiazkowo przed szkola buzi w brzuch i na dobranoc tez. I tak slodko mowi do braciszka "czesc! Tu twoj starszy brat Daniel " ☺ normalnie za kazdym razem sie wzruszam.
Słodkie

Cytat:
Napisane przez shine_sky Pokaż wiadomość
Ja już nie biorę samego kwasu foliowego tylko Pregnę, tak mi gin zaleciła.

Ile przybrałyście na wadze? U mnie dokładnie 18 tydz, 2,5 na plusie.
Ja właśnie zaczynam 19t, i nic nie przytyłam...

Zjadłam właśnie całą paczkę rurek waflowych z kremem waniliowym. Tak się zamuliłam, że głowa mała... Ale głodna jestem dalej tylko lodówka pusta...
Sibbyl jest offline Zgłoś do moderatora