Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-03, 07:32   #4080
szwedka007
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Szwedka, bardzo możliwe, dziecko jest jak barometr, wyłapuje emocje. Moja wczoraj została wywieziona do dziadków, bo ja się czymś zatrułam i bałam się, że to wirusówka, nie chciałam jej zarazić...przez kilka godzin w domu chciała do mnie na ręce, a ja jej nie brałam, tylko gadałam do niej, potem ją wywieźli i przed zaśnięciem wpadła w histerię, uspokoić jej nie można było - jestem pewna że to przeze mnie.

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Albo banalnie - ząbki. Potrafi dziadostwo uprzykrzyć życie.
Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Elve, ja wiem, że zaczął. I wiem, że to nie nawyk... a napisałam, że nawyku sie boję...od czegoś się zawsze zaczyna. Paluchy do dzioba juz nie raz pchal...I nie martwiło mnie to... bo wiem ze tak dzieci mają i ze wszystko dziobem poznają, teraz inaczej to wygląda. Zobaczymy...

Szwedka, jak my się z lubym kłócić zaczynamy to młody tez niespokojne noce ma...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
No to chyba musze życ w zgodzie z tż.. zadnych klotni przed snem:p ciekawe czy wytrzymam jakby mozna bylo z kims małą zostawic to by sie wyszlo z domu bo klotnie tez sa czasem potrzebne
No chyba ze zęby... ale to bylby az taki zbieg okolicznosci
szwedka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując