Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przy jakim dochodzie netto zaczyna się lans? Jak zostać lanserem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-03, 15:56   #1
Gosia447
Raczkowanie

Przy jakim dochodzie netto zaczyna się lans? Jak zostać lanserem?

Wiem, że te pytania mogą się dla was zbyt dziwne, ale chętnie bym się dowiedziała od dziewczyn jak wy widzicie lanserów w swoim środowisku. Dużo osób z Was mieszka na wsiach, w dużych miastach, w małych miateczkach i poza granicami kraju. Jak w Waszych okolicach wyglądają lanserzy? Jak myślicie jak powinni wyglądać tacy lanserzy?

Osobiście uważam, że lans był z nami od pokoleń. Jeszcze będąc małym dzieckiem (mam teraz 23 lata) widzaiałam jak ludzie przechwalali się swoimi maszynami rolniczymi (wtedy Ursusy), a wcześniej kto ile ma koni, ile maszyn, ile pola, ile domów itd.

W dzisiejszych czasach za to wśród nowych ludzi pojawił się trend na jeżdżenie czarnym Audi albo BMW, złote zegarki, ekskluzywne ubrania i przechwalanie się dochodami przy kolegach lub dziewczynach, nawet kiedy zarabiają mało.

Młodzi ludzie są często wyśmiewani za to, że mają pracę fizyczną np. gastronomia, budownictwo itd przez dzisiejszych 50 i 60 latków.

Co wy o tym myślicie?
Gosia447 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując