Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-04, 08:04   #689
Iza0808
Rozeznanie

Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Cytat:
Napisane przez kattoo Pokaż wiadomość
Na niecaly tydzien. Juz zamowil urlop w przyszlym mc takze w okolicach tp juz bedzie z nami na dluzej

A xo znowu tesciowa nawywijala?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Ehhh szkoda gadać, znów akcja kury, żeby mąż jej przywiózł. Jakoś koło 15 mają być. Ja oczywiście zastrzeglam że 13 w poniedziałek mamy pierwsza rocznicę ślubu i mąż ma być w domu normalnie po pracy, a 15 idę do lekarza więc nie dam auta.
Niech ona się ustawia pod nasze możliwości a nie my pod nią.
W końcu to ona ma sprawe. Wogole nie lubię jej więc będę wymyślac, bo ona nie lubi nas i tylko zna numer jak trzeba coś przewieźć, bo tylko my mamy duże auta i Przyczepke. Wkur.....mnie to po prostu. A wczoraj na dodatek zapytała męża kiedy ja mam termin???? Taka z niej będzie babcia. Zero pytania jak się czuje, jak moje ciśnienie. Co słychać. A jakie imię wybraliśmy dopytuje Monikę, druga synowa bo mnie albo męża nie zapyta. Ona wogole ma teorie że jak jej się nie mówi to ona nie pyta. Tylko że ona pyta wszystkich innych po kątach żeby tylko się dowiedzieć.
Iza0808 jest offline Zgłoś do moderatora