2007-12-28, 05:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne??
Cytat:
Napisane przez Hanneke
To ja podrzucę jeszcze jeden adres gdzie można kupić minerały - www.meowcosmetics.com Może kogoś zainteresują 
|
Meow to moje mineraly numer jeden.Lubie tez podklady Alima-szkoda tylko,ze maja jedna formule,tzn takie samo krycie,ktore mozna kontrolowac iloscia nakladanych warstw.EDM u mnie wypadly bardzo kiepsko i maja bardzo uboga palete kolorow w porownaniu z Meow.Dziewczyny,przy mineralach bardzo wazny jest pedzel jakim sie naklada.Z doswiadczenia wiem,ze taki zwykly do pudru nie spisuje sie najlepiej.Ja najlepsze efekty uzyskuje pedzlem kabuki,albo plaskim takim scietym na rowno,tylko musi byc mieciutki zeby skory nie podrapal.Te,ktore sa zainteresowane sa mineralami,zajrzyjcie sobie na stronki makeuptalk.com i specktra.net .tam sa oddzielne fora poswiecone mineralom,mozna poczytac recenzje.Wiekszosc firm wysyla miedzynarodowo za kilka dolcow,a przy dzisiejszym kursie dolara na prawde bedzie Wam sie oplacalo.Obecnie w US sa dziesiatki firm produkujacych mineraly,wiec jest w czym wybierac powodzenia
|