Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-07, 11:58   #1567
Panna_Hanna
Zadomowienie

Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Cytat:
Napisane przez aglo_mammy Pokaż wiadomość
Jak dobrze ze ja mam niewtrącające się mamy :-D chyba bym zwariowała gdyby mi ciągle ktoś mówił że wszystko robię źle
szczęściara

Cytat:
Napisane przez cala_w_kwiatkach Pokaż wiadomość
Panna Hanna też mnie w środku skręca jak ludzie już prawią morały, przewidują mi przyszłość. Moja siostrzenica nie lubiła np. bujaczka ani leżeć na macie - więc to kiepski pomysł żebym to kupowała. Nie przespała żadnej nocy do 2 r..z - na pewno u mnie też tak będzie. Matka nie posiedziała z kawą w ciągu dnia - mam zapomnieć, żebym ja miała okazję. Był wielki ryk w foteliku samochodowym - powinnam zapomnieć, że gdziekolwiek z dzieckiem się wybiorę.
WTF???
Posiedzieć z kawą?! Napić się kawy?! A po co ryzykować! przecież dziecko nie będzie Ci spało ze 2 dni (rada koleżanki, młodej matki). Ona w ogóle "na wszelki wypadek" stosowała bardzo ograniczoną dietę, a później narzekała, że jest taka osłabiona, wyniki jej spadły i włosy wypadają garściami.
Opowiadałam mojej mamie czego nas uczyli w SR, szczególnie o zajęciach z fizjoterapeutką bo było to dla mnie coś zupełnie nowego i ciekawego. Oczywiście mama to zdyskredytowała, że jakieś głupoty teraz wymyślają - ona przecież wie lepiej
A moja teściowa nie chce mi uwierzyć, że niemowlęcia nie trzeba dopajać wodą z cukrem Uważa, że wymyślam jakieś szarlataństwa.

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Dotarlam do domu.
Młody waży 2800 ale nie zapytałam jaki długi z tego wszystkiego :/
kluseczek! gratuluję dobrych wieści

Cytat:
Napisane przez aglo_mammy Pokaż wiadomość
co do gbs to jesteś pewna ze tylko z Bożeny? Bo mój brał z Bożeny a z koło odbytu tylko tak smyrnął (nie wykładał do środka) sorry za opis :-D
ufff pocieszyłaś mnie
Panna_Hanna jest offline Zgłoś do moderatora