Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-07, 12:59   #1438
geosmina
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Ja na wyprzedażach będę polować na jakieś letnie ciuszki na kolejny sezon, trzeba jakoś będzie rozmiar przekalkulowac )
Oj przy niemowlaku raczej nie da się tego przewidzieć... Ja dopiero jak córka skończyła 2 latka byłam w stanie mniej więcej przewidzieć jaki rozmiar będzie nosić w następnym sezonie. Niemowlaki rosną błyskawicznie.

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Ja lubię hummus
Nigdy nie jadłam, to ma konsystencję pasztetu no nie? A smak jest do czegoś podobny?

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Jak to jest z tymi nianiami elektrycznymi, warto to kupić? Mieszkam w bloku i z góry zakładałam, że nie potrzebuję takich bajerów. Niemowlak będzie spał w naszej sypialni, a potem wyniesiemy łóżeczko do pokoju obok.
Ja mimo że mieszkam w bloku, to uważam, że niania jest przydatna, dziecko często cicho kwili i nie słychać tego za zamkniętymi drzwiami, nie mówiąc już, co wtedy jak np. myjesz włosy

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Nieodpowiedzialnoscia to bym nazwała zachowanie mojej znajomej, która zostawia od zawsze malutka w domu i jedzie syna do przedszkola zawiezc.. dla mnie niewyobrażalne! A jakby się zakrztusila nawet ślina? Albo matka miała wypadek i komu przyjdzie do głowy ze w domu było niemowlę? Ale ona potrafi teraz jechać do sklepu czy do przedszkola a Mała 1,5 roku jak wstanie to schodzi z piętra do salonu bo ta jej zostawia bajkę włączoną... czaicie?
Olaboga 😱 szok, kompletnie niepoważna kobieta!😱

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora