Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-08, 19:39   #1954
korinka3
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXXII

Cytat:
Napisane przez Magdalena___ Pokaż wiadomość
No nie są eleganckie Ja mam małe torebki, takie na podstawowy skład, portfel, klucze, 2 telefony, czytnik i mały notes + drobiazgi typu pomadka. Ale nawet do pracy biorę drugą torbę z np. parasolką składaną (dzisiaj nie wzięłam bo od zeszłego piątku było gorąco - błąd, o 17 zaczęło padać w Zielonej, akurat jak wyszłam z pracy ), jedzeniem, czasem dokumentami, do której mogę wrzucić zakupy Teraz noszę tę clinikową pomarańczowo-biało-różową na sznurkach i wiem, że obag świetnie by mi ją zastąpił

Btw czy prawdziwe obagi są ciężkie? W carrefourze są jakieś gumowe torby w ciemnych kolorach tj. szare, granat, ciemny fiolet - strasznie ciężkie
Nie porównuj tych podrob w caffefourze do obagow wg obagi nie są lekkie, ale też nie są ciężkie ja je bardzo lubię
Użyłam maseczki błotnej z S a teraz nałożyłam rozświetlającą SR Estee zobaczymy jaki będzie efekt zmasowany
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora