2016-06-08, 22:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gruszki, sliwki do koszyka a wrzesniowkom czas umyka! Wrzesien 2016
Cytat:
Napisane przez Lady Audrey
Ja mam nadzieję że wytrzymam w swoich cała noc. Nie mam wyjścia, jak nosiłam buty po domu to było ok ale 30 min a cała noc to różnica ;-)
|
no dokładnie po domu pikuś w porównaniu do dnia i nocy 
Cytat:
Napisane przez asiula1306
Uwaga:
Mam florystkę! Zrobi mi całą dekoracje sali i kościoła, wiązankę i ma własną hurtownie kwiatów wiec będę miała kwiaty świeże
Jutro jadę zamówić tort, 21.06 mam czesanie próbne a 24. Degustacje na sali i spotkanie z panią manager.
Powiedzcie mi- ile wasze florystki/dekoratorki biorą? Bo z mama nie mamy pojęcia jakie są ceny
|
Ja tylko płacę za bukiet mój, świadkowej i dwie butonierki i za to wszystko płacę 300 zł, orientowałam się w różnych kwiaciarniach i wszędzie tak samo 
Kwiaty i ozdoby na sali ja mam za darmo, kościół ogólnie wygląda ok więc nie zamierzamy stroić, został tylko samochód ale to to pewnie tuż przed coś wymyślę, bo na razie nie mam pomysłu na ozdobienie samochodu
No to moje drogie spór o taniec zakończony, wyszło że będziemy tańcować do Ed Sheeran - Thinking Out Loud. Dziś ćwiczyliśmy podstawowe kroczki, ogólnie to nie jest jeden rodzaj tańca tak nam pani tłumaczyła, i że to że wybraliśmy wolniejszą piosenkę będzie trudniejsze niż szybsza.. narazie nie wiem co z tego będzie, ale zobaczymy, pani jest święcie przekonana że do września będziemy umieć wszystko na tip top hehe
|
|
|