2016-06-08, 22:01
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Louis Vuitton część III
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Ja mam ta tylko ze moja jest bez kieszonek bo kupiłam ja zanim weszła do stałej oferty. Skóra jest bardzo miękka, pasek odpinany i długość mozna sobie dopasować... Srebrne elementy nadal błyszczą w słońcu nawet po 8 latach. Bardzo wygodna torebka. Shoppera nie mam  ale porównujac le pliage z długim uchem (ten sam kształt) mysle ze bedzie tak samo wygodna.
Wszytsko zalezy do czego ta torebka ma Ci służyć i jak duzo chcesz w niej nosić... Jesli masz laptopa, tablet, ksiazke, lunch itd to na pewno shopper jesli jedynie kosmetyczkę, portfel, telefon to mi wystarcza listonoszka.
Zreszta ja zawsze nosze dwie, tak jak pisałam. Listonoszka do podstawowych spraw (dokumenty, kosmetyczka) a dodatkowo mam le pliage złożona i schowana w listonoszce zawsze w pogotowiu na zakupy czy cięższe sprawy.... Tak samo będąc w podróży mam je obie a jak trzeba to chowam zwyczajnie listonoszkę do le pliage i mam bagaż podręczny na podróż samolotem. Dlatego ta ktora pokazałaś shopper wydaje mi sie niepraktyczna bo nie mozna jej złożyć.
|
Ja bym chciała tę klasyczną Fulonne tote albo shoppera. Potrzebuję do noszenia do pracy, na spotkania, na dokumenty. Z listonoszek mam Almę BB, Milate i na teraz mi styknie. Nie jestem zbieraczem, kupuję tylko tyle, ile naprawdę noszę i żeby mi wlazło na górną półkę w szafie.
|
|
|