Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mieszkanie z dziewczynami, czy z chłopakami?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-09, 10:07   #2
201606270916
Konto usunięte

Dot.: Mieszkanie z dziewczynami, czy z chłopakami?

Cytat:
Napisane przez interpretacja Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Od przyszłego semestru wyjeżdżam na Erasmusa, jako że jestem pierwszą lokatorką, która zarezerwowała sobie miejsce w moim przyszłym mieszkaniu właściciel zapytał, czy wolę mieszkać z samymi dziewczynami, czy pół na pół z facetami. Mieszkanie jest 4 pokojowe. Nigdy nie mieszkałam z chłopakami, zawsze z dziewczynami w 2 osobowym pokoju w akademiku. Może macie jakieś doświadczenia i doradzicie mi? Byłabym bardzo wdzięczna Pozdrawiam!
Mieszkałam z takimi osobami:
- znajomi, dziewczyny i chłopacy po 2 szt. - szybko się rozstaliśmy za dużo osób, chłopacy okazali się za bardzo rozhulani z radości że się wyprowadzili od mamusi
- znajome, dziewczyny szt. 2 z pierwszego mieszkania - mieszkało się naprawdę OK
- obce dziewczyny szt. 2 w pokoju obok w akademiku, wspólna łazienka - łazienka stanowiła naturalne przedłużenie ich pokoju i spędzały w niej bardzo dużo czasu, kosmetyki były wszędzie, ich włosy były wszędzie... niby poza tym nie sprawiały większych problemów ale cieszyłam się z ich wyprowadzki
- obcy chłopacy w mieszkaniu, szt.2 - prawie ich nie widziałam, w mieszkaniu porządek i cisza

Zarówno wśród dziewczyn i chłopaków możesz trafić super i do kitu. Dziewczyny zwykle dłużej siedzą w łazience więc zaryzykowałabym pół na pół
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując