2016-06-09, 20:18
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Napisane przez scoiatael86
jak dla mnie to jakaś ściema... nie ufam niczemu co nie jest bezpośrednio od marki...
|
Dla mnie to też ściema i nie zgodna z regulaminem FB w dodatku.
Moi znajomi ostatnio namiętnie udostępniają jakieś rozdanie bardzo drogiego samochodu, a jak im się napisze, że to ściema to twierdzą, że się nie znam Podobnie jak iphony bez folii i takie tam.
Ja się dziwię, że ludzie klikają bezmyślnie w każdy link....a później płacz bo im kasa z konta ginie;/
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------
Cytat:
Napisane przez iweczka
Obawiam się, że te porodowe są o wiele mocniejsze
Ja nie planuję gości w szpitalu po porodzie 
W domu teście, rodzeństwo 
Dalsza rodzina też gdzieś po 2 tygodniach.
Odebrałam wyniki, hemoglobina mi spadła, 10,8 
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------
Ja się Broń Boże nie obrażam, że nikt nie pyta co kupić, baaaa nawet wole sama sobie kupić niż mam dostać coś co mi się nie podoba  a przy córce pare takich rzeczy było
Moja córka też fanką różu była Była bo już się uspokoiła 
Ma rzeczy w tym kolorze, ale też dużo granatu, bieli, szarości 
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------
Babygirl, Dostałam info na maila. 
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------
słodkie 
|
U nas też kiedyś róż był mocno na tapecie. W zeszłym roku była mięta. W tym roku widać, że albo zmienia się w nastolatkę albo papuguje moje kolory bo zaczęło jej przybywać czarnych/szarych/granatowych...
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------
Cytat:
Napisane przez superhuman
Najgorsze jest to, ze TZ nie potrafi gospodarować kasa ostatnio mieliśmy kilka spiec z tego powodu i mimo to, ze nie zarabia mało to nie potrafi nic odłożyć i wydaje pieniądze na głupoty. Sory ale musiałam wyrzucić z siebie swoje żale bo jestem mega wściekła... Pieniądze które mieliśmy odłożone na majówkę na która zreszta nie udało sie pojechać tez sie w dziwny sposób rozplynely. I ciagle brakuje. A na moje prośby ze ja zajmę sie finansami lub żeby zapisywał na co wydaje itd kręci nosem. Czasami mam go tak dość ze sobie nie wyobrazacie. Normalnie kipi ze mnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Niestety mój TŻ też ma taką rękę do wydawania pieniędzy. Dlatego ja trzymam wszystkie karty i chamsko wydzielam mu pieniądze. Ale zdarza sie np, że zostawię mu kartę na weekend i jakimś sposobem ubywa 200f....i to nie, że sobie coś kupi. On to przejada - 5 razy dziennie w sklepie pod domem....
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------
Cytat:
Napisane przez florencee
Haha, jedyne miejsce publiczne, gdzie przebiegłoby to bez wstydu. Nawet Ty byś nie zauważyła, że odeszły. :P
 nie lubię jak mają taki bałagan.
Ściągnęłam sobie wyniki badań z dzisiaj i wyszły mi ketony w moczu. :/
Ta hemoglobina glikowana wyszła natomiast za niska, jeszcze nie bardzo wiem jak to zinterpretować.
Robiłam też morfologię i ta się zdecydowanie poprawiła. Hemoglobina wzrosła w ciągu 10 dni z 11,2 na 12. Może pomogły tutaj trochę nasiona chia, które podobno zawierają mnóstwo żelaza. Ostatnio codziennie robię sobie pudding z łyżki tych nasionek, bo to nieco przypomina taki deserek, a nie podnosi mi cukru. 
|
Jeżeliby chlupnęły tak jak u mnie to nawet w basenie nie da się przeoczyć Zresztą będą się odróżniać od wody z basenu
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Fantasmagori
No właśnie nie wiem czy nie ma w wodzie basenowej tego środka który barwi mocz na kolorowo żeby nie robić do basenu  ciekawe czy to prawda że to dodają i czy by zabarwiło wody płodowe
super że hemoglobina już ok, też będę robić na dniach 
|
Wierzysz, że ludzie nie sikają do basenu? Ja nie
|
|