Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Strawberrynet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-30, 14:19   #1440
milka-pilka
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na Strawberrynet

Cytat:
Napisane przez mulier Pokaż wiadomość
Dziewczyny odnalazłam moja paczkę !!!
Cały dzień wisiałam na telefonie, ale jest efekt
Paczka przyleciała do PL juz 6 grudnia (!!!), póxniej pomyłkowo (nikt nie wie dlaczego) zamiast do przemysla wysłano ja do Bytomia. Tam wszyscy zastanawiali sie co z tym fantem zrobić. Podobno wysłano do mnie pismo w tej sprawie (nie musze wyjasniać, że niczego takiego nie otrzymałam). W każdym razie namierzyłam ją w Bytomiu, gdzie chyba litując sie nade mną, obiecali, że jak szybko wysle faksem papiery to jeszcze dzisiaj ją oclą i puszczą do mnie.

Podaje Wam numer rewklamacyjny (celno-pocztowy) w Wawie. Tu mozna dzwonic, jak zaginie paczka i nie ma sie żadnych informacji na temat jej losów (np. żadnej walentynki z UC, żadnej pozycji magazynowej itp.). Oni jako centrala, po numerze przesyłki sprawdzają gdzie ona poleciała: 022 548 11 99, 11 98.
Dowiedziałam sie, że wszystkie przesyłki docierają najpier do Warszawy. Póxniej albo Warszawa niektóre odsyła prosto do nas, albo, uznając, że trzeba je oclić rozsyła wg kodu pocztowego adresata do pobliskich oddziałów UC. Później taki pobliski UC wysyła nam walentynki i dokańcza procedure celną.
I jeszcze przydatna informacja od mulier
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując