2016-06-10, 16:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
Napisane przez Lucy31
My już zaszczepieni. Poszła trzecia dawka 5w1. Teraz nastepne co mamy to wzw b dopiero 28 lipca. Mój bohater nawet nie zapłakał  Potem padł spac na 3 godziny odmawiając jedzenia 
Waży 6720. Długość 64 cm. Jesteśmy cały czas poniżej 25 centyla, czyli idzie swoim tempem 
Póki co macha nogami, śpiewa jak zwykle. Wygląda na bardzo zadowolonego. Mam nadzieję, że tak mu zostanie.
Pediatra kazał nam dołączyć syropek na kupki, bo mówi, że serio duże te dawki żelaza mamy, to nie można dopuścić do zatwardzenia na amen
Aha a przy sprawdzaniu jajeczek pediatra został uroczyście obsikany  Było naciskać siusiaka? A dobrze mu tak 
|
Nie maca się cudzego interesa Oby dobrze przeszedł szczepienie ale jest problem z kupami czy profilaktycznie stopę ? Dawki żelaza nie zmniejszył pediatra ? 
Cytat:
Napisane przez Lucy31
Dla zainteresowanych, w Stokrotce byłam i kupiłam Żywca bezalkoholowego  Znaczy ma tak jak Karmi, alko do 0.5 % 
Zrobiłam zapasik Bavarii i tego Żywca właśnie, na meczyki, no bo jak to meczyk bez piwka  I wyglądałam jak patologia  Matka z wózkiem upychała browary do kosza w wózku  Ludzie w galerii się gapili  Cóż, tylko ja wiem że browary ale bez alko 
|
zobaczysz doigrasz się opiekę społeczną wyślą do Was ja tam czekam na wińsko napoje się jak Bąk w lutym jakos tż mi przywiózł Jagermeistera bo promocja była....ale mu wzrok poslalam
Cytat:
Napisane przez agaczilla21
U mnie w Delikatesach mam do wyboru- Warka Radler 0,0%; Lech free smakowe i zwykłe i Karmi  Lucy na mnie też gapią. Tylko ja oprócz wózka mam jeszcze dwójkę na własnych nogach
A wgl to kupiłam dzisiaj cyckonosz wyjściowy bo ostatnio kupowałam jeszcze w ciąży. O taki: http://allegro.pl/biustonosz-ava-115...355098210.html
|
A Ty to już wogole spodziewaj się opieki
Meczy mnie temat szczepionek jakby ta matka na serio miała mało na głowie to jeszcze o tym musi myśleć ....
Zostałam uziemiona dziecko zasnęło na mnie nie mam jak wstać ale byle do 19ej to obudzi się na kąpiel i znowu pójdzie spać aha ojca powitał uśmiechem chyba coś tam poznał bo zwykle jest placz jak ktoś przychodzi nowy chwilowy ale jest i dziwne bo tylko w domu na podwórku zawsze ktoś zajrzy do wózka i jest spokój 
Spacerowe to nadal w kartonie mam i tAK jeszcze długo pozostanie czytałam ze gondola bardziej stabilna dla takiego malucha jednak to maleństwo jeszcze nie siedzi itd nawet na leżąco to za wcześnie