Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zespół Policystycznych Jajników- wątek zbiorczy- część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-11, 00:52   #1663
Onnaa88
BAN stały

Dot.: Zespół Policystycznych Jajników- wątek zbiorczy- część III

Cytat:
Napisane przez szizii Pokaż wiadomość
Ja właśnie zastanawiam się, czy na jakiś czas kompletnie nie odstawić tabletek, odczekać jakiś 2-3 miesięcy i zrobić porządnych badań z prolaktyną i LH, które przez żadnego lekarza nie zostały mi zlecone. Jestem wściekła, bo zgłaszałam problemy swojej lekarce, mówiłam że włosy lecą mi garściami i ostatnio też wpadłam w ogromny psychiczny dołek, a na moje prośby o skierowanie na badanie tarczycy w sumie tylko dziwnie na mnie spojrzała i stwierdziła że "jak bardzo chcę to mogę sobie coś tam zrobić". Oczywiście tabletki antykoncepcyjne dostałam.
Zrobiłam badania na własną rękę i chyba w końcu znalazłam przyczynę - TSH jest za wysokie, przeciwciała też grubo przekraczają normę. Więc już wiadomo, co się dzieje. Szkoda tylko, że mogłam o tym wiedzieć już jakieś 3 miesiące wcześniej i w tej chwili już się leczyć a nie czekać na wizytę u endokrynologa i mieć prześwity na głowie i problemy z koncentracją, bo na pewno nie dzieje się to od kilku dni
Pewnie gdybym nie zareagowała to każdy twierdziłby że nic takiego się nie dzieje i tylko zmieniał mi tabletki a ja w końcu bym wyłysiała
Ciężko trafić na porządnego lekarza.
Dobrze,że jest to forum i wiele rzeczy można się z niego dowiedzieć.
Lekarze często bagatelizują sprawę.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując