Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-11, 10:10   #3074
_Inka__
Zadomowienie

Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Cytat:
Napisane przez nutik Pokaż wiadomość
Widzę, że szczegół z gaciami zapadł Ci w pamięć. No taki już mój mężuś urokliwy. U mnie w domu rodzinnym to by było nie do pomyślenia, a mój mąż wychował się w takim luźnym domu i szczerze przyznam, że chociaż mnie takie podejście czasem denerwuje, to jednak częściej śmieszy. On ma swój urok, ta ciapa moja.
My to oboje lubimy w majtasach po domu zasuwać Szczególnie jak jest ciepło Ja to czasami nawet siedzę sobie bez, tylko w dłuższym podkoszulku bo jakoś tak nic nie ciśnie i w ogóle jest więcej luzu

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
Szykuję się na wizytę
Trzymam mocno kciuki za dobre wieści u Stasia

Cytat:
Napisane przez kulkatm Pokaż wiadomość
Wczoraj byl dzien zgrozy. Tak mnie bolało podbrzusze jak na super mocny okres i ciagle miałam skurcze przez caly dzień, że aż byłam w szpitalu wypełniać dane do porodu (tu jest taka opcja zeby Cię podczas porodu nie wypytywali o wszystko, nie wiem jak w PL) i bralam gorąca kąpiel a tz biedak chodził już w kółko, ale na szczescie po kąpieli troche przeszło i dalej jesteśmy w dwupaku, ale chwilami już myślałam że to już. Dlatego wszystko poprasowalam wczoraj wieczorem tylko poprzekladac co do torby i jestem gotowa.

Na rozluźnienie polecam gorący termofor w końcu przespalam noc bez bólu!
Ale się biedna strachu najadłaś, dobrze że wszystko pomyślnie się skończyło

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Nic szczególnego. Koty zerwały mi folie z okna w łazience i teraz każdy widzi kiedy sikam i się kapie, boli mnie szczęka od zęba i jeść nie mogę, kręgosłup to już nie wspomne... jest mi po prostu źle. Czekam aż stanie się coś, co mi poprawi humor ale marne szanse...

Cytat:
Napisane przez Yousthyna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja jeszcze w kwestii "wyproawkowej", no prawie
Mam nadzieje tych "pasów startowych" uzywac jak najkrócej, ale wiadomo pozniej trzeba jeszcze poużywać podpasek. Kupujecie takie grubsze? Jesli tak to polećcie jakies plis. Bo ja zawsze takich cieniutkich bella Perfecta ultra używałam, bo akurat na obfite miesiączki narzekać nie mogłam. Ale takie to chyba za cienkie beda co? Tylko plis żadne z tych siateczkowych, bo one mnie "odparzają"
Bede dzis w Rosmanie to bym od razu kupiła, zeby czekały
Też lubię te Belli. Myślałam żeby spróbować wziąć ich wersję na noc, bo chyba jest taka.
_Inka__ jest offline Zgłoś do moderatora