Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania po ciąży pozamacicznej (ektopowej) - Cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-11, 10:08   #186
kasia_ruda
Zakorzenienie

Dot.: Starania po ciąży pozamacicznej (ektopowej) - Cz. 2

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
hmm ciekawe jak sprawdzili czy to ciąża. jeśli jest w trakcie zagnieżdżania, albo zarodek utknął od razu (oby nie) to test z moczu niekoniecznie może pokazać ciążę. dziwne, ze bety nie zrobili, ona jest pewniejsza i możnaby wykluczyć cp. a jeszcze zadam może głupie pytanie: widzieli Twoje jajowody na usg? mi w szpitalu po becie , płynie w zatoce douglasa i innych objawach rozpoznali cp, ale dostałam informacje, że na usg jajowodów nie widać. mój gin też tak mówi, że jajowody na usg są niewidoczne, ale to dobrze, bo najczęściej jak je widać to zły objaw, jakichś zgrubień itp

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Małgosiu, super gratuluję pięknej betki ja dziś odebrałam wczorajsze wyniki, bo wczoraj tyle ile przez tel. wyciągnęłam beta dokładnie 1228. Robiłam też progesteron i wyszedł 23. Czy któraś z Was się może na tym zna czy na 5 tydzień ciąży ten wynik jest ok?

Suplementujesz jakoś progesteron? Luteina, lutinus, duphaston? Myślę, że przy tym wyniku powinnaś.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując