Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szokujące/smutne historie nasze i z sieci - potrzebuję się wygadać - WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-19, 09:46   #105
Anett_
Wtajemniczenie

Smile Dot.: myśłałam że serce mi pęknie :(

Cytat:
Napisane przez aszalak
gdzy wstałam rano poszłam od razu zrobić sobie śniadanie . no i przy jedzeniu tak sobie patrzyłam na ludzi i samochody przez okienko , no i widze że przy moim domu zatrzymuje sie jakis samochód to tak odruchowo wyjrzałam bardziej myśłałam że może ktoś do mnie a tu moim oczom ukazał się straszny widok jakiś facet wyrzucił pieska przez okno a co najgorsze ten biedny psiak miał rozbitą główke rzucił mi go pod brame i szybko odjechał a te biedne zwierze

zaczeło za nim biec mimo rozibtej głowy .Zerwałam sie i w piżamie zaczełam za nim biec a że psu leciała krew z łba to mogłam go znaleźć biedne zwierze jest wyczerpane zaraz jade z nim do weterynaża

no i nie wiem co mam z nim zrobić chyba go zatrzymam szkoda tylko że nie udało mi sie spisać numerów rejestracyjnych tego samochodu.Napewno wtedy bym tej sprawy tak nie zostawiła

Ludzie potrafią być tak bezduszni
Jestem pewna, ze właśnie zyskałaś wspaniałego Przyjaciela.
Zwierzęta potrafią odwdzięczyć się wielkąmiłością,
zwłaszcza te skrzywdzone przez los, Wierz mi
A dla tej psiny, to paradoksalnie, mimo bólu, może być szczęśliwy dzień- pierwszy dzień jego nowego, spokojnego już życia.
Oby tak się stało, pozdrawiam ciepło
Anett_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując