2007-12-30, 21:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
Napisane przez Vibeska
Ani nie gadajcie 
Ja pojęcia nie miałam o nim, ale od tygodnia chcąc nie chcą wszędzie, niemal po całym wizażu się na niego natykam 
A że maki uzależniają, to wiadomo, nabrałam chętki na niego że głowa mała, ile on w promocji kosztuje?? 90 parę zł 
Nie no, obiecałam sobie że już nie kupię żadnego kosmetyku.
I muszę się tego trzymać 
|
A ja już jestem pewna, że jutro chcę jechać w poszukiwaniach maczka, o ile tylko mnie któryś faktycznie urzeknie. TŻ na moje marudzenie rzucił "Kup sobie, przecież zarobisz", więc resztki rozsądku odeszły w niepamięć 
Tylko teraz czy w Marionaud na Zakopiance jest Clinique i czy po godzinie 18 dostanę jeszcze gdziekolwiek w Sephorze maczki Posy lub Peony 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Wiecie co,zamiast walczyc tutaj z nalogiem wzajemnie sie nakrecamy 
|
Eee, skądże znowu 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Jakie szczescie,ze dla mnie maczki to temat ktory wogole mnie nie nie rusza  no chyba,ze mialabym mozliwosc upolowania bialego-to juz inna sprawa.
|
A co Ci się w maczkach nie podoba Może mnie nawrócisz na właściwy tor i powstrzymasz samonakręcanie się na zakup tego kfiotka 
Tak w ogóle to wymyśliłam na co mogę zbierać kasę zamiast bezmyślnie wydawać ją na kosmetyki. Tylko nie wiem co Wy na to...
Otóż mogę zbierać kaskę na wizytę u siostry w Londynie. Tylko, że oprócz zwiedzania zabytków pewnikiem bym zwiedzała w pierwszej kolejności sklepy kosmetyczne , a co za tym idzie i tak kasa poszłaby na kosmetyki. Ale za to nie byle jakie 
Jak Wam się mój zamysł widzi
|
|
|