Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przebarwienia (przynajmniej tak mi się wydaje)..i NeoCeuticals HQ Skin Lightening Gel
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-31, 00:54   #3
McFokus
Przyczajenie

Smile Dot.: Przebarwienia (przynajmniej tak mi się wydaje)..i NeoCeuticals HQ Skin Lighteni

Wybieram się na konsultacje do Dermatologa w troszke innej sprawie konkretnie chodzi mi o laserowe usunięcie zaskórników z nosa ale zapytam również i o te moje "przebarwienia" chociaż daje głowę ze to przebarwienia co do kremiku to hmm...chyba się wstrzymam do wizyty i zobacze co mi Derm. powie chociaz niewiem czy dam rade...bo mimo iz nie przesadzam to lubie sobie co jakis czas zaaplikować coś nowego na buźkę ... to uczucie nadziejii ze pomoze jest takie ... przyjemne hehe nom i ogólnie zaplanowałem sobie że to juz finisz mojej "zabawy" z niedoskonałościami i potem daje sobie spokój czy sie uda je zlikwidować czy tez nie poza tym postanowiłem że ubiegłe lato było pierwszym i ostatnim latem bez opalania się i unikania słoneczka tak więc jeszcze tej zimy/wiosny chciałem sprobować tego żelu (bo z KWC wychodzi ze najlepszy, albo conajmniej czolówka), a potem niech się dzieje co chce ...

Dziękować za odzew
McFokus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując