Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-12, 15:07   #3485
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny
Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX

Cytat:
Napisane przez aclerya Pokaż wiadomość
Tak na Magicznej, ale tragedia jest, duzo osób, kolejka do kasy po żetony strasznie długa i trzeba długo czekać, te atrakcje to tak po pare minut tylko (2-4 minuty). Jakoś tak bez szału. A w parku strażacy, jakiś pokaz chyba był.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To chyba sobie daruję
moi dzisiaj byli na truskawkowym polu na rowerach. Podobno pusto było. Teraz grilla rozpalamy
Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
U nas sprzątanie
Ja sapie co 3 minuty a T ogarnia co może. Masakra.
Ja prasowałam magnez bierzesz? Ja się zauważalnie gorzej czuję jak nie wezmę...
Cytat:
Napisane przez eskav8 Pokaż wiadomość
Zawsze możecie sobie dokupić ciuszków, tesco nawet w nocy otwarte a szkoda żeby lezaly te ciuszki

Witaj w klubie siostro! Ja już odchodzę od siebie... dziś
wstałam znowu lewa noga. Wczoraj jeden z gości zaslabl nam w pokoju rozlewajac cała szklanke mocnej herbaty - na szczęście nic mu się nie stało, a ja mam kolejną plamę na wykładzinie do kompletu... tz już nie może wytrzymać mojego narzekania że wszędzie brudno, rano zeszlam na dół, po imprezie lokatorow podłoga uswiniona zrobiliśmy jajecznice i nie mogłam nawet za dużo zjesc- mala kopala po żebrach, ledwo lapalam oddech i na dodatek od razu chciało mi się iść na 2 kłótnia wisiała w powietrzu... Poplakalam się nad miska jajecznicy Pojechaliśmy do sklepu żeby się przewietrzyc, ledwo jechałam bo urosły mi stopy i nie mieszczę się w buty
Wróciliśmy lokatorzy oczywiście nie posprzatali tylko poszli sobie na zakupy.... Zamiotlam umylam podloge i wzielam borowki do jedzenia, po drodze wzięłam wode gazetę i chciałam wziąć torebkę i wszystkie borowki wysypaly mi się na schody i podłogę. Ręce mi opadly....teraz muszę się wziąć za dokumenty na chorobowe i przetrzasnac cały dom w poszukiwaniu dwóch listów... Chrzanic hormony....No, to się wyzalilam....

Przykro mi że tacy ludzie są i uważają się za niezastąpionych... Koszmar.... Współczuję.
No Tż twierdzi, że dokupimy jak już młody będzie. Bo w sumie nie bierzemy pod uwagę przenoszenia, a może być różnie.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora