Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 cz.2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-12, 16:28   #689
jestinna
Raczkowanie

Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
To już było dawno ale apropo wpadek odzieżowych tatusiow, tz rozbierał mała do kapania ja patrze a on zamiast przez głowę ściąga jej body przez nogi!?! 😂 ja mowie co ty robisz... No rozbieram heloł!? A ty też ściągasz podkoszulek w ten sposób? 😂

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Schodze na dół a tam siedzi M z kakaem i z poważna mina mówi,: Ja od rana kawę pije Dorosła
Przypomnialo mi sie moje zdjecie z dziecinstwa jak mialam moze z rok czy 2 i stalam przy taborecie, a na nim: szklanka i butelka wina. Zeby nie bylo- mialam tez rozaniec, chyba, zeby odpokutowac za te grzechy Do tej pory wino to moj ulubiony alkohol

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko na szybko. O 12 chrzest. Noc masakra... Słuchajcie wiem l, że nie powinnam narzekać przy niektórych z Was ale fakt jest jeden: to była najgorszą noc Hani od urodzenia. Nigdy nie było tak że o 4 pobudka i dzień.
Esor trzymaj sie

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Ubawili mnie wasi faceci z tym ubieraniem Body na spodnie rządzą, nowa moda Prawie jak Kot w reklamie t-mobile gdzie chasa z legginsach i spodenkach na to
Mój dobrze ubierze małego, nie powiem. Ale pieluchę założy tak, że wszystko wypłynie, a na pierwszy rzut oka dobrze założona, nie wiem jak on to robi

A co teraz robi mój mądry mąż, siedzi w necie i robi zakłady na drugą ligę wietnamską Wszyscy obstawiają Euro a on ligę wietnamską Ale czemu? Tego nie wiem nawet on sam Dobrze że przeznaczył na to 20 zł tylko, bo szkoda kasy heheh
Haha pomyslowy facet

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Nie da się. Niestety jęczy cały dzień nie chce jeść 3x possie i jej starcza... i przed każdym spaniem drze się i wyje.. powtórka z rozrywki ...
Moja tez nie chce jesc, z butelka mamy problem a o cycku to nawet nie wspomne. Mialysmy chociaz jedna dluzsza drzemke to troche odespalam. A do jej repertuaru to doszedl nam placz ze smiechem. Gdy pocalowalam ja w czolko to zaczela sie smiac, nastepnie zrobila usta w podkowke, rozplakala sie i tak kilka razy. Normalnie wariatka
jestinna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując